Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam smartfona do 500 zł

W smartfonie przydało by się:

-dobry internet (znaczy się żeby łączyło)

-gry aby było można pobierać(dobra wydajność)

-fajnie jakby miał spory wyświetlacz

-0 zacinek , lagów ,chce aby świetnie chodził

-i chyba tyle fajnie jak by można było w nim rysować czy coś :D

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Ostatnio często widywać w tej cenie Samsunga Galaxy Note (pierwszą generację) za tą cenę. Oferuje chyba obecnie najwięcej w tej cenie. Wszystko bardzo wydajne, wsparte bardzo dobrą baterią, wyświetlaczem SAmoled (chyba 'plus', ale nie wiem, czy dobrze pamiętam), rysik i oprogramowanie od Samsunga; w tym program do rysowania. Na Gameplay'ach widać, że chodzą na nim najnowsze tytuły.

Opublikowano

Wszystko oprócz punktu drugiego może zagwarantować Ci Lumia 520 którą spokojnie znajdziesz w tych pieniądzach a nawet taniej. Lumia siedzi na Windows Phone 8 więc nie ma mowy o przycinkach, a internet chodzi bardzo dobrze :)

Opublikowano

Ja Ci powiem tak - jak masz w domu neta z Wi Fi to kup sobie Tablet Asus Memo Pad HD 7' - 4 rdzenie 1,21 Ghz i 1 ramu chyba na Andku 4.2.coś bez aktualizacji i śmiga co tylko chcesz - Ja na przykład grałem w Modern Combat 4 na Multi i płynniutko na max detalach - tak samo z Airbonem 8 i GTA San Andreas na andka :) Ja w sklepie tego tableta kupiłem za 600 zł bez modemu :) Na necie jest taniej.

...................\/...................

Opublikowano

Ostatnio często widywać w tej cenie Samsunga Galaxy Note (pierwszą generację) za tą cenę. Oferuje chyba obecnie najwięcej w tej cenie. Wszystko bardzo wydajne, wsparte bardzo dobrą baterią, wyświetlaczem SAmoled (chyba 'plus', ale nie wiem, czy dobrze pamiętam), rysik i oprogramowanie od Samsunga; w tym program do rysowania. Na Gameplay'ach widać, że chodzą na nim najnowsze tytuły.

Chyba na alegro używany bo byłem dzisiaj po zakup tego smartfona to 1000zł+ kosztuje..

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Chyba na alegro używany bo byłem dzisiaj po zakup tego smartfona to 1000zł+ kosztuje..

Mówisz raczej o drugiej generacji.

Nowego nie kupisz za tą cenę, ale zważając na to, że to kawał dobrego telefonu... Chyba wiesz o co chodzi.

Opublikowano

nada się do gier , przeglądania netu? jak z zacięciami? lepszy będzie od samsung galaxy trend?

Dużo lepszy. Mam (znaczy rodzic) i idealnie sprawuje się do codziennego użytkowania. Przy sms'ach etc. trzyma około tygodnia.

Opublikowano

Okej czyli będzie dobry ten Xperia L za 500zł

------

A smartfon/tablet do 1000zł? który polecisz?bo bede brać na abonament 

Zależy, czy potrzebny Ci do dzwonienia, czy do grania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...