Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana nicku premium

Gwiazda156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc czy na daną chwile jest możliwość zmiany nicku w Minecraft Premium. Wiem że planują zrobić w przyszłości ale ja potrzebuje teraz , gdyż nagrywam lets playe i poradniki a mój poprzedni login jest beznadziejny i muszę nagrywać na no-premium :(

Opublikowano

Na tą chwilę nie ma możliwości zmiany nicku! Tak jak @Dix'u napisał, kupić nowe konto LUB skoro masz non-premium to możesz w plikach podmienić plik "char" i mieć dowolny skin jaki chcesz! :)

1367996595-U582588.png

Gość Majoreq.
Opublikowano

Tak jak panowie u góry.

Nie da się :<

Poczekaj na 1.8 Już niedługo :) Albo kup premke z nowym nickiem.

PS. Teraz musisz? Przez tyle czasu na non-premium nagrywałeś i mogłeś? Nic nie mówie ...

Opublikowano

PS. Teraz musisz? Przez tyle czasu na non-premium nagrywałeś i mogłeś? Nic nie mówie ...

własnie mnie to denerwuje że mam premium i musze nagrywać na non-premium :)

Opublikowano

No niestety, trzeba czekać do 1.8, lecz i tak na 100% nie jest to potwierdzone iż wprowadzą zmiane nicku.

Śmiem się nie zgodzić z powyższą tezą.

Jestem twórcą launchera minecraft, w 1.7.9 zostało wprowadzone api właśnie do zmiany nicków.

Od niedawna każdy gracz przydzielone własne unikalne user id, gracze nie beda rozpoznawani po nicku tylko właśnie po UID.

Reasumując, w wersji 1.8 zostanie aktywowana możliwość zmiany nicku, i jest to potwierdzone przez sam Mojang.

Tu masz faq dotyczące zmiany nicków:

https://mojang.com/2014/04/minecraft-1-7-6-pre-release/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...