Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łucznik

MaJki23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało gram na PvP, ale osobiście daję wszystko w Moc i Penetrację. 
Co prawda Crytyki dają prawie 2x większy dmg, ale penetracja zwiększa bazowy dmg, ignorując armor. 
Dzięki temu, nie musisz liczyć na critica żeby "dobrze" walnąć.

Ale tak jak mówię, na PvP gram jedynie gdy dają dodatkowe AD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Krytyk, krytyk i jeszcze raz krytyk, najważniejszy u HR, moc jest potrzebna przy każdej postaci, penetracja jest już mniej ważna, również potrzebny ruch, musisz trzymać się na pvp na dystans od przeciwników, przyda Ci się również troszkę obrony, odbicia etc :).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Obecnie mam 28 lv, mam ok 700 mocy 650 penetracji i ponad 300 na krytyka 20 % szans,  w pvp daję rade po 10 + killi ostatnio 16/4/16 to dobry wynik czy mogę wyciągnąć więcej zmieniając coś?

graphic.png

Opublikowano

Na tym lvlu pvp nie jest ważne, zabawa przy pvp zaczyna się na 60 lvlu, kiedy musisz opanować każdy skill, zastanowić się nad każdym ruchem i uciekać jak najdalej, dodatkowo być niemalże niewidocznym, także jak na razie jest dobrze, chociaż ciężko ocenić :)

Gb2zMZi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...