Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś czego jeszcze nie Było.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich czytający ten temat, na wstępie chciałbym krótko powiedzieć co jest potrzebne nam i co my możemy zaoferować.

Potrzebne osoby :

Technicy, skrypterzy 

Oferujemy : 

Miłą atmosferę, pomoc przy pracy, własną maszynę która już jest w naszym posiadaniu i posiada firewalla wykupionego za tysiąc Euro także to bardzo poważny projekt.

Oczekujemy :

Osoby potrafiącej zrobić większość co im powiemy, ogółem cały serwer jak miałby wyglądać jest już to mniej więcej opisane i omówione niestety  szczegółów teraz zdradzić nie mogę wszystko na ts'3 który podam po napisaniu do mnie PW.

Nie mogę się bardziej rozpisać na ten temat ale mogę zagwarantować że jeżeli jesteś osobą potrafiącą zrobić coś co "czego jeszcze nie było" to napewno warto do nas zawitać :).

Opublikowano

Posiadacie Firewalla za ponad 1000€ a nie stać was na porządnego technika tylko szukacie na MPCForum?

Coś nie polecam.

Opublikowano

WIdzisz to że jest taka maszyna w naszym posiadaniu z takim firewallem to tylko i wyłącznie dobroć ze strony rodziny która posiada takie sprzęty:). A my szukamy ekipy która chce od zera zacząć coś stworzyć.

Opublikowano

Firewall za 1000e? O kurwa, gdzie tego firewalla kupiłeś? Bo żadna z firm w "internecie" nie oferuje takiego firewalla.. A zrobienie własnego jest bardziej oszczędne.

wyłącznie dobroć ze strony rodziny która posiada takie sprzęty:)

Od kiedy rodzina kupuję maszynę? Nowa metoda płodzenia czy jak?

Opublikowano

Wygląda na to że albo ty Patrzysz na Polskie Firmy, i u was w jest to normalne ale mi nie chodzi o "POLSKIE STANDARDY" ale może ta osoba miała racje lepiej chyba zainwestować w technika skoro tutaj 90% ludzi to nieudacznicy na to wychodzi.

A co do rodziny jakby ktoś u Ciebie miał firmę na dużą skale o tematyce technologi to byś wiedział mistrzu że są potrzebne takie maszyny a jedną z nich mamy my :].

Opublikowano

Skoro uważacie że się zwiniemy to może najpierw z nami porozmawiajcie :). Bo ja widzę jednak lekką zazdrość w tej sprawie a jeśli naprawdę zależy wam na udowodnieniu tego zapraszam na PW z chęcią odpowiem i udowodnię wszystkim to czego pragną się dowiedzieć.

Opublikowano

Oferujecie reklamę oraz technika od zabezpieczeń?(mogę Wam kogoś zasugerować) bo bez zabezpieczeń nie wystartujecie w tym biznesie a bez reklamy tylko serwer easy przejdzie dobrze(zależy).

Opublikowano

Kto Ci tej maszyny człowieku zazdrości.. Wiesz jak objawia się zazdrość? Jak nie to nie pierdol..

Wiesz, że dyskryminacja osób na tym forum jest karana? Także w kraju w, którym jesteś (bo z Polski uciekłeś ze strachu za pracą) pewnie jest to karalne. Takiego firewalla... To rozumiem, że twoja(czyjaś tam) rodzina pracuje i zarządza N.A.S.A? Pewnie serwer stoi na marsie i ma słabą podatność na ataki! Macie tam dodatkowe satelity? A tego firewalla skonstruował Marsjanin? Oh.. chłopie jakie luksusy ;( Teraz Ci zazdroszczę, że jednak nie poleciałem na tego Marsa by sobie tam pomieszkiwać i szczać do góry ;/ Ale niestety na takie luksusy mnie nie stać. Sprowadzenie architekta, robotników pewnie długo Ci zajęło? Tam na Marsa to pewnie 5lat świetlnych lecieli tym swoim jetpackiem (z funkcją lecenia na Marsa, bez katastrofy)

Opublikowano

Ty człowieku ale ja dalej mieszkam w Polsce :). I ja tylko pomagam znajomemu. I tak ty jesteś biedaczkiem na średniej płacy krajowej :). Po maxymalnie szkole średniej

Opublikowano

Ty człowieku ale ja dalej mieszkam w Polsce :). I ja tylko pomagam znajomemu. I tak ty jesteś biedaczkiem na średniej płacy krajowej :). Po maxymalnie szkole średniej

Dla czego wyzywasz osoby o których nic nie wiesz? To że ty jesteś bananowym frajerkiem nie znaczy że nie którym się tak powodzi. Pierdolnij się w czoło ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...