Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura][Napisy] SebuśPL

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: Erotyka :P (żartuję)

Wysokość: Max forum

Szerokość: Max forum

Kolorystyka: Niebieska lub zielona

Dodatkowe informacje od zlecającego: Chce sygnaturkę z jakąś dziewczyną (dobrze by to była Ariel Rebel) ważna jest dla mnie twarz a dokładniej oczy. Dyskretny napis "Wyg­ry­waj bez pychy, przeg­ry­waj bez urazy"

Wynagrodzenie: Oczywiście napis w sygnaturze kto wykonał i jak komuś zależy to mogę codziennie dawać lajki.

1373291783-U247153.png

Tematyka: Prosta.

Wysokość: Odpowiednia

Szerokość: Odpowiednia

Kolorystyka: Niebieska lub zielona

Dodatkowe informacje od zlecającego: Chciałbym napis na profil "Prostota jest ostatnim etapem sztuki." Gdzieś po boku lub w tle można umieścić Bruca Lee lub Ariel Rebel :)

Wynagrodzenie: Oczywiście napis w profilu kto wykonał i jak komuś zależy to moge codziennie dawać lajki.

Do obu prac materiały daję na pw :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Oddałem dodatkowe informacje w temacie

Widzę że nadal pokładasz nadzieję w refreshowaniu tego tematu, więc napiszę Ci co robisz źle.

Pierwsza rzecz - wymiary. Praktycznie każdego grafika odrzuca coś takiego jak "Max wymiary", raz że prawdopodobnie nie chce mu się szukać informacji jakie są max. wymiary, a dwa, komu by się chciało szukać materiałów na sygnaturę o 800px szerokości czy podobnie.

Dodatkowa rzecz która zajebiście działa na to że nikt się nie podjął zlecenia, napis w postaci dłuższego tekstu. Nie wiem czy wiesz bo jeśli nie interesujesz się grafiką, to masz prawo nie wiedzieć ale przeciętny amator grafiki wręcz nienawidzi robić napisów, z dwóch powodów : 1. 90% komentarzy na temat pracy to "chujowy napis" (w tym większość komentarzy "z ust" jeszcze gorszych nowicjuszy) i 2. Napisy dla świeżego grafika są trudne, przeciętny "świeżak" ma problem z wkomponowaniem nicku, a Ty chcesz 2 częściowe zdanie.

Nie wiem jak jest u innych grafików, ale ja osobiście nie lubię szukać materiałów w ciemno, potem zrobię sygnaturę, a ktoś mi napisze "Czemu tam jest blondynka? Nie lubię blondynek" itp., dlatego też dobrze jest podać chociaż 2 materiały, nawet jeśli będą słabej jakości i nieużyteczne, grafik wie z miejsca czym ma trafić w Twój gust i takich materiałów będzie szukał.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...