Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin mi usunął konto

ollo98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio sobie włączam Fifę 14, i na originie pisze mi że moja sesja wygasła, w takim razie się loguję, a tu nie działa...

Kolega powiedział mi że mojego konta nie ma.. Przestało istnieć, dodał jeszcze że dzień wcześniej zmieniła się nazwa loginu mojego konta..

Miałem tam Fife 13 i 14 oraz bardzo dobry skład w Ultimate Team..

Napisałem do supportu ale nie odpowiadają.

Próbowałem wejść na e-mail a tam nie działa żadne hasło i bardzo proste pytania pomocnicze..(e-mail, mało używany)

Wiecie może czemu usunęli konto? Co robić?

Opublikowano

Najprawdopodobniej ktoś po prostu włamał Ci się na konto i no niestety jak e-mail'u nie masz to... straciłeś już wszystko :/ 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Konto mogłoby zostać usunięte gdyby nie zawierało żadnych gier i to po bardzo długim czasie.

Przekręcasz coś po prostu podczas logowania.

Jak masz dowód zakupu któreś gry i jej key to support przypomni Ci wszystkie ważne dane logowania. Najlepiej skontaktować się telefonicznie. :-) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

cichy, to jest niemożliwe że coś przekręcam, bo tego konta po prostu nie ma...

Dodam jeszcze że raz odpaliłem battlefield 4 pirata i się on połaczył z origin (wciśnij F12 i alt żeby włączyć origin w grze) ..

Ale napisaliby że zostało zablokowane a nie od razu usuwali..

Opublikowano

Już się wszystko wyjaśniło, zadzwoniłem do origina i wszystkie dane które kolesiowi podałem nie pokrywają się z tym co miał na serwerze.. Mówił że jakiś Francuz zmienił mój adres e-mail i że nic nie mogą zrobić i przepraszają. A konta nie kupowałem tylko sam założyłem więc nie wiem jak to się stało..

Opublikowano

musiałeś wejść na jakiś link np na profilu EA na ef be często ktoś podaje adres np easports.NU.com który jest bardzo podobny to prawdziwego i tam podałeś login i hasło do konta i zrobiłeś nic innego jak tylko to przekazałeś dane złodziejowi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...