Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Degenerator haseł mysql

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór mam zapytanie, gdzie mógłbym znaleźć taki degenerator haseł mysql, mam hasło i potrzebuje je rozszyfrować.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

A ty nie masz czegoś takiego jak mózg. Wystarczy poszukać -.-

Dekrypter to nie degenerator, rozumiem, że nawet ojczysty język jest Ci obcy. Smutne.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dobry wieczór mam zapytanie, gdzie mógłbym znaleźć taki degenerator haseł mysql, mam hasło i potrzebuje je rozszyfrować.

Nie i chuj nie dostaniesz takiego czegos myslisz ,ze bd opierdalal ludzi z eq ? Takiego chuja nie znasz hasla? wygeneruj nowe i zmien NARA !!

Opublikowano

ymmm jedynie jak mozna rozszyfrować MD5 (szyfr którym kodowane są hasła):

- metoda słownikowa - koprzystanie z gotowych baz haseł - jesli hasło jest zaawansowane to masz marne szanse ze trafisz

- brutal force - generowanie losowych haseł i porównywanie ich z tym zakodowanym - trwa bardzo długo (w zależności od siły i długości hasła nawet do kilku tygodni)

Opublikowano

Są tylko strony, które zapisują wygenerowane hasło, trzymają go w bazie i jak ktoś sprawdza taki sam kod to dostajesz wynik.

Nie ma czegoś takiego jak degenerator lub deskrypter haseł mysql, czy jak tam wołasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...