Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamer grający na brązach.

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie czy jak streamer będzie grał nie na swoim końcie brąz/ on ma diamond 1 i by robił na tym brązie serię filmów, ale po każdym winie by wychodził z kolejki aby nie boostował konta tylko po prostu grał to czy on może dostać bana, nie przyznając się, że to nie jego konto, to znaczy będzie widzom mówił, że to jego.

On się boi ale taki nervarien co robi serię takie to on ma 3 smurfy to wątpie, że jemu się chciało wbijać 3x 30 lvl i do tego challenger/D1 i gold 1, więc pewnie też ma konto od kogoś lub kupił, a nick można sobie zmienić zawsze.

Opublikowano

Nie rozumiem, po każdej wygranej wychodziłby z kolejki, po co? Napisałeś dwa bardzo długi zdania, nie mogę ich zrozumieć ;d

Opublikowano

Ja również nie rozumiem o co Ci chodzi. Nervarien sam wbijał te konta, ma dużo czasu, poza tym to jego praca. Jak teraz są poradniki na "ANIA KMWTW PL 69" i to konto jest aktualnie w Gold I jak się nie mylę, a niedawno było w brązie. Wcześniej były poradniki na koncie "Nervarien v2", gdzie już ma challengera. Myślę, że na Ani też niedługo wybije wysoka dywizja. Tylko tyle z Twojej części zrozumiałem i mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłem. Jak chcesz inną odpowiedź, to wytłumacz normalnie, bo nie idzie w ogóle zrozumieć.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Wychodziłby z kolejki aby tego konta brąz nie swojego nie boostował .

Żeby tracić punkty tak? No jeśli to byłoby jego to nie ma potrzeby.

Opublikowano

O człowieku i cały misterny plan w pizdu , nic ci czegoś takiego nie zrobi bo to jest głupie , taki froggem jak smurfuje to na start na postacie 30lvl runy itp.

Opublikowano

No to ten streamer by dostał konto od widza 30 lvl z runami, a streamer by tylko grał na końcie nagrywając, a po wygranej wychodził z kolejek aby nie boostować konto. ( konta widza, nie jego ) ale streamer może twierdzić, że jego a przecież nikt mu raczej tego nie udowodni.

to jak byłby ban dla streamera ?

Opublikowano

No to ten streamer by dostał konto od widza 30 lvl z runami, a streamer by tylko grał na końcie nagrywając, a po wygranej wychodził z kolejek aby nie boostować konto. ( konta widza, nie jego ) ale streamer może twierdzić, że jego a przecież nikt mu raczej tego nie udowodni.

to jak byłby ban dla streamera ?

1. riot mu udowodni.

2. tak ban za mmr boosting, nie ma czegos takiego jak elo boosting, nawet wychodzac z kolejki w promo i pozostajac w tej samej dywizji jego mmr bedzie rosnac i przez to niszczyc gre innym graczom 

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Nienawidzę smurfów dlaczego bo ktoś sobie założył drugie konto na pierwszym koncie ma challengera a na drugim koncie ma brąz 5 i zaczyna grać i każde mecze wygrywa to jest trochę nie uczciwe wobec tych graczy bo brązy to są gracze którzy dopiero zaczynają grać rankedy a taki smurf carruje 1 team dla nich  jest fajnie bo wygrali mecz bo ten smurf wycarrował im grę a dla 2 teamu to już nie jest fair ale to tylko moje zdanie

Mam pytanie czy za smurfowanie można dostać bana jeśli napisze że to jest jego smurf?

Opublikowano

Nie ma banów za smurfowanie.

Co ty się tych banów uczepiłeś? Jakiś you-tuber Cię uraził czy co?

wikmk9.jpg

Opublikowano

On nie boostuje, Nervarien po prostu miał dużo IP z refów i mase RP z dogry.pl więc to dla niego nie problem wbić 30 lvl gdy miał pokupywane wszystkie boosty :) On  po prostu założył nowe konto i wbija na nim challangera :D

Opublikowano

On nie boostuje, Nervarien po prostu miał dużo IP z refów i mase RP z dogry.pl więc to dla niego nie problem wbić 30 lvl gdy miał pokupywane wszystkie boosty :) On  po prostu założył nowe konto i wbija na nim challangera :D

Nie ? Założył nowe konto żeby robić poradniki w nowym sezonie bo Nervarien v2 ma już chellengera... Chyba, że nie wyczułem ironii ;v

Nie ma banów za smurfowanie/Jest ban za boostowanie konta. Jeżeli ktoś Ci boostuje konto i ma 20winów pod rząd a wcześniej co chwile miałeś LOSE to riot zacznie Cie obserwować :) To tak jak z BoL'em. Ktoś Cie zgłosi i riot Cie przez jakiś czas obczaja jak grasz. Wyczują mega combo jak Chinol - ban :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...