Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z używaniem przedmiotów z ekwipunku

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Z jakieś 2 miesiące temu poprosiłem kolegę o to żeby zrobił mi simona (Simon hackiem- zabawa w ce). Udało się, simon jest, ale zrobił się pewien problem z używaniem przedmiotów w ekwipunku, a właściwie niemożliwością używania jakichkolwiek przedmiotów. Chodzi generalnie o otwieranie kapsułek (używa się do tego tych młotków), nie mogę otwierać ani kapsułek, ani skrzynek. Zakładać przedmioty na postać da się, grać też. Problem dotyczy tylko i wyłącznie braku możliwości otwierania skrzynek, kapsułek, zamieniania złota (gold) w mp. Po prostu nie działa opcja "Use". Generalnie nie mogę zrobić na tym koncie (i tylko na tym) nic żeby uzyskać przedmioty ze skrzyń, kapsułek i innych tego typu rzeczy. Jakieś pomysły co się mogło zepsuć? :P

@

Do zamknięcia! Rozwiązałem problem. Wystarczyło zmienić postać na jakąkolwiek inną i wrócić do poprzedniej. Nwm czemu zwykły relog nie pomagał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...