Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardGame - Serwer robiony z pasji, tylko dla najlepszych! Topka czeka. Najlepszy serwer w Polsce

Vershy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1399322567-U1135709.png

1399322422-U1135709.png

- Grzybki tylko i wyłącznie z hazardu 

- Na start w gildi 100 grzybków, 10000złota

- Postacie dobrze zbalansowane

- działające lochy

Na serwerze nie tolerujemy botów. Używanie bota = usunięcie konta

1399322202-U1135709.png

1399322141-U1135709.png

Za granie na beta testach jest dodatkowe 500 grzybków, za wyłapanie buga jest 800.

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, wbiję na pewno ;)

Na jakiej zasadzie będą działały beta testy? Chodzi mi głównie o to czy trzeba się zapisywać do nich itd.

graphic.png

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, wbiję na pewno ;)

Na jakiej zasadzie będą działały beta testy? Chodzi mi głównie o to czy trzeba się zapisywać do nich itd.

Wstęp wolny ;)

Reszta napisana w temacie

Za granie na beta testach jest dodatkowe 500 grzybków, za wyłapanie buga jest 800.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Co z:
1. Wieżą ?
2. Lochami gildii ?

3. Wojnami gildii ?

4. Hazardzistą ?

5. Zabezpieczeniem przed botami ?
6. Na jakiej zasadzie przeprowadzony balans klas ?

Chyba tyle pytań mam :P

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Co z:

1. Wierzą ?

2. Lochami gildii ?

3. Wojnami gildii ?

4. Hazardzistą ?

5. Zabezpieczeniem przed botami ?

6. Na jakiej zasadzie przeprowadzony balans klas ?

Chyba tyle pytań mam :P

1. Działa 

2. Działają

4. A co ma być nie tak? Napisałem w temacie że główny sposób zarabiania grzybków to hazard.

Na reszty pytań odpowiedzieć narazie nie mogę, zapewniam że balans jest w porządku ;)

Zresztą, sami zobaczycie w becie.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

1. Działa 

2. Działają

4. A co ma być nie tak? Napisałem w temacie że główny sposób zarabiania grzybków to hazard.

Na reszty pytań odpowiedzieć narazie nie mogę, zapewniam że balans jest w porządku ;)

Zresztą, sami zobaczycie w becie.

Pytanie co do wieży było takie czy pomocnicy działają.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

gdzie jest link do rejestracji konta ?

Czytaj prezkę, napisane jest że 7 maja są beta testy.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Ta nazwa "HardGame" to dla zabawy czy naprawdę? Bo jak widzę to jest jak easy....

Nie polecam każdy serwer jak inny dużo takich było a dziś słuchy o nich zapomniane

i robiony przez takiego gimnazjalistę który uważa się za pro codera xD

TONV8iZ.png

Opublikowano

Ta nazwa "HardGame" to dla zabawy czy naprawdę? Bo jak widzę to jest jak easy....

Nie polecam każdy serwer jak inny dużo takich było a dziś słuchy o nich zapomniane

Kenway, gimnazjalistą jesteś tutaj tylko Ty, jesteś cholernie wkurzającym mnie od dłuższego czasu gimbem.

Weź się ogarnij bo już mnie wkurwiasz. Serwer jest HARD, nie wbijemy nie wiadomo ile levela już po kilku h

tak jak na innych sewerach dlatego że 

a) limit wypitych piw na dzień to 10.

b ) exp jest umiarkowany

c) leci mało kasiorki

Piwo jest darmowe, pominięcie misji jest darmowe, jedno piwko przywraca całą awke.

ProCoder? Z pewnością jestem 100x lepszy od Ciebie, Ty nie potrafisz kompletnie NIC zrobić.

Przyjmuje twój hejt na klatę, nie zagrasz na moim serwerze = 1 gimba mniej.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Udajesz takie bezmózga dla zabawy czy jesteś taki tępy naprawdę? Bo jedyne co robisz to hejtujesz po wszystkim co Vershy. robi, gdy ty sam gówno pokazujesz od siebie. Szczerze nie chcę wyjść na jakiegoś obrońcę, ale jesteś wkurwiający bo spamisz, gdy sam jesteś nikim. Od razu Ci powiem, że możesz się teraz do mnie dopierdolić, pośmieję się z Ciebie przynajmniej. A na tego gimnazjalistę to tylko ty tu aktualnie wychodzisz ;)

@

Mam pytanie... Kibel działa?:D

graphic.png

Opublikowano

Udajesz takie bezmózga dla zabawy czy jesteś taki tępy naprawdę? Bo jedyne co robisz to hejtujesz po wszystkim co Vershy. robi, gdy ty sam gówno pokazujesz od siebie. Szczerze nie chcę wyjść na jakiegoś obrońcę, ale jesteś wkurwiający bo spamisz, gdy sam jesteś nikim. Od razu Ci powiem, że możesz się teraz do mnie dopierdolić, pośmieję się z Ciebie przynajmniej. A na tego gimnazjalistę to tylko ty tu aktualnie wychodzisz ;)

@

Mam pytanie... Kibel działa? :D

;)

Tak kibel działa.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

@

Mam pytanie... Kibel działa? :D

Kenway, gimnazjalistą jesteś tutaj tylko Ty, jesteś cholernie wkurzającym mnie od dłuższego czasu gimbem.

Weź się ogarnij bo już mnie wkurwiasz. Serwer jest HARD, nie wbijemy nie wiadomo ile levela już po kilku h

tak jak na innych sewerach dlatego że 

a) limit wypitych piw na dzień to 10.

b ) exp jest umiarkowany

c) leci mało kasiorki

Piwo jest darmowe, pominięcie misji jest darmowe, jedno piwko przywraca całą awke.

ProCoder? Z pewnością jestem 100x lepszy od Ciebie, Ty nie potrafisz kompletnie NIC zrobić.

Przyjmuje twój hejt na klatę, nie zagrasz na moim serwerze = 1 gimba mniej.

Człowieku mówisz że to hard a jeśli ktoś wyłapie na beta testach buga to wychodzi mu na początek 1800 grzybków xD Ten serwer niema sensu "no co ty 1800 to umiarkowanie idioto zjebańcu kenłej hehe pro koder taki fajny"

TONV8iZ.png

Opublikowano

Witam!

1. Kiedy oficjalny start?

2. Jeśli późno, da się go przyśpieszyć?

Witaj ;)

1. Jutro beta, więc jeśli nie będzie bugów to może wystartować nawet pojutrze.

2. jw

Człowieku mówisz że to hard a jeśli ktoś wyłapie na beta testach buga to wychodzi mu na początek 1800 grzybków xD Ten serwer niema sensu "no co ty 1800 to umiarkowanie idioto zjebańcu kenłej hehe pro koder taki fajny"

Zależy jaki to bug, podałem stawki maksymalne ale wszystko zależy od tego czy będą te bugi.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na dzień jutrzejszy :) 

O której godzinie możemy spodziewać się startu serwera ?

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na dzień jutrzejszy :)

O której godzinie możemy spodziewać się startu serwera ?

Myślę że o godzinie 16:00 będzie można już grać na beta testach :)

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Mam do was pytanie tulyita dal wam te pliki i po cholere? Teraz co 2 serwer to "BETA" test z tymi plikami i bedziecie tak przeciagali to, bo nie umiecie nic sami zrobic jedynie co mozecie to exp zrobic wikeszy czy cos a nie.

Od Kenway'a prosze mi sie odje*ac bo vershy wiem kim jestes Ty mnie nie znasz mam z toba na pienku co bylo i sam jestes zaledwo gimbusem po glosie :-)

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam do was pytanie tulyita dal wam te pliki i po cholere? Teraz co 2 serwer to "BETA" test z tymi plikami i bedziecie tak przeciagali to, bo nie umiecie nic sami zrobic jedynie co mozecie to exp zrobic wikeszy czy cos a nie.

Od Kenway'a prosze mi sie odje*ac bo vershy wiem kim jestes Ty mnie nie znasz mam z toba na pienku co bylo i sam jestes zaledwo gimbusem po glosie :-)

Pozdrawiam

Gimbaza atakuje ? :)

Jeszcze jedno pytanko:

Strona gry zostanie udostępniona w tym temacie ??

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Pozdrawiam

ja jebie, przecież ja z Tobą nigdy nie gadałem. Widzę że kenłaj szuka pomocy u kolegów i pisze do was żebyście mnie obrażali, no spoko.

GIMBOWNICY DO ATAKU!

Jeszcze jedno pytanko:

Tak, w tym temacie będzie :)

@down

nie, narazie

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko:

Ja i kozak jesteśmy od ciebie 5X mądrzejsi ;-) Jedyne co umiesz na razie gówniarzu napisać to "Gimbaza atakuje"?

TONV8iZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...