Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlueStacks...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam taki problem że gdy właczam go to pokazuje sie trwa ładowanie a po chwili sie minimalizuje do paska kolo zegara i za chiny niemoge po otworzyc nic zero .

ps.szukalem odpowiedzi u wuja google ale nic nieznalazlem ...

"Gdy boję się stawiać czoła przeszkodom, które są na mojej drodze, zamykam oczy i wyobrażam sobie siebie w wieku 80lat. Czuje się jak starzec, który żałuje wszystkiego czego bał się dokonać w przeszłości, wszystkich niewykorzystanych szans i możliwości jakie miałem. Mowie wtedy do siebie z żalem : "Tak bardzo chciałbym być znowu młody...", wtedy otwieram oczy i magicznie znów jestem młody! "

Opublikowano

tzn ? tryb zgodnosci ta ?  mam xp to na co ustawic ?

wogule to jaka wersja jest przeznaczona na XP czy to niema roznicy ? mam bardziej starszy komputer ale nietaki tragiczny wiec powinno chodzic normalnie , a ciagle sie minimalizuje.

"Gdy boję się stawiać czoła przeszkodom, które są na mojej drodze, zamykam oczy i wyobrażam sobie siebie w wieku 80lat. Czuje się jak starzec, który żałuje wszystkiego czego bał się dokonać w przeszłości, wszystkich niewykorzystanych szans i możliwości jakie miałem. Mowie wtedy do siebie z żalem : "Tak bardzo chciałbym być znowu młody...", wtedy otwieram oczy i magicznie znów jestem młody! "

Opublikowano

Słuchaj, moje pojęcie o BlueStacks jest równe zeru. Uruchom jako admin, lub ze zgodnością (obojętnie jaką) - może pomoże.

Opublikowano

i kiszka bo probowalem i nic dalej to samo ... niewiem juz i przeinstalowywalem , i najnowsze stery mam i niewiem ...

kurcze nikomu sie tak niezdarzylo albo wie jak to zrobic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...