Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skoki FPS'ow i off komputer/ Serie w dywizji

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzis nekal mnie problem ze skokami fps gdy ide postacia normalnie przez mape bez skili moich i enemy nie ma problemu 80 FPS sie utrzymuje . Ale zagralem dzis z 6 meczy i w 2 spotkalem sie z problemem skokow fps gdy najde na jakas walke fps skacza mi miedzy 15 a 80 , gdzie nagle wylacza mi sie komputer tak sam z siebie >.< . Parametry mojego kompa :

4 Gb Ram

Procek AMD athlon x4 630 2.80 G Hz

Karta Graficzna Radeon HD 4650 1 Gb

Mam takze pytanie do seri w dywizji . Co zrobic by dostawac wiecej LP . Gdy bylem w S IV robilem 6 wygranych z rzedu 5 przegranych z rzedu ( 1 wygrana i 2 przegrane w promo + potem seria 3 przegranych ) Podczas wygranych Dostawałem 23 Lp, a tracilem 18 . Teraz doszedlem do S III przegrałem 3 mecze , nastepnie 1 wygrałem ( 18 Lp ) i przegrałem ( -18 LP ) . Co zrobic by zanizyc -LP, a podwyzyszyc zdobywane LP ? Obecnie mam 47 Wygranych i 47 przegranych

Opublikowano

w pierwszym przypadku to oznaki, że ci się komputer przegrzewa - zrób testy programem HWMonitor i prześlij screena.
Co do dywizji - żeby dostawać więcej LP to musisz podnieść trochę swoje MMR (czyli po prostu wygrac kilka razy) lub grać z kims duo, kto ma większą dywizję od ciebie.

Opublikowano

w pierwszym przypadku to oznaki, że ci się komputer przegrzewa - zrób testy programem HWMonitor i prześlij screena.

Co do dywizji - żeby dostawać więcej LP to musisz podnieść trochę swoje MMR (czyli po prostu wygrac kilka razy) lub grać z kims duo, kto ma większą dywizję od ciebie.

Jutro rano wysle ci screena . Dzieki za odpowiedz masz like :)

Opublikowano

Prawdopodobnie jak kolega wyżej napisał komputer Ci się grzeje sprawdź temp. procka jak będzie wysoka przeczyść go sprężonym powietrzem powinno pomóc ogólnie całą płytę wyczyść.

A co do 2 musisz mieć większe MMR żeby dostawać więcej pkt polecam grać z kimś DUO z wyższą dywizją albo po prostu wygrywać dużo mało przegrywać.

Opublikowano

Nie sądze żeby to były temperatury, bo wtedy speaker by ci piszczał jak britney podczas stosunku. Moim zdaniem problem tkwi w zasilaczu.

Pożycz od kolegi czy od kogoś inny dobry zasilacz i sprawdź wtedy, jednak jeśli to temperatury, faktycznie sprawdź temperatury programem hw monitor, i daj screena. Jeśli wyjdą wysokie, rozkręć komputer i wyczyść go z kurzu, sprawdź czy wszystko jest wpięte należycie na swoich miejscach. Szczególnie zwróć uwagę na radiator od procesora, wyczyść go dokładnie, nałóż nową pastę termoprzewodzącą. Jeśli problem nie ustanie, coś robi ci zwarcie i jest to problem w zasilaczu lub wadliwym podłączeniu urządzeń do płyty.

Czekam na ssy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...