Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Hosting - Darmowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie używam 24tm.pl, jest dobry bo nie ma żadnych reklam, na tym mi najbardziej zależało.

Opublikowano

hostinger.pl

ct8.pl

Z tym, że hostinger na darmowym planie potrafi okropnie zwolnić, do tego MySQL lubi wypluć błąd "Too many connections". Stawiałem na tym phpBB3 z kilkoma modami, praktycznie nie dało się tego używać. 

ct8 testuję dopiero od tygodnia, póki co jestem zadowolony.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Na CBA nie narzekam. Jest stabilne, ma wygodny panel oraz administracja często udziela się na forum. Jedynie może ta reklama przeszkadzać bo validator błędy wywala.

Opublikowano

korzystałem kiedyś z freezoy.com i polecam. forum na mybb + trochę pluginów nie laguje i dobre nawet maszyny mają. największym plusem jest nielimitowane miejsce

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

cba - czasami są błędy którym nie sposób sprostać
24tm - używam, polecam
hostinger - miałem trudności z rejestracją, aczkolwiek devilhost.pl prawdopodobnie używa ich zasobów i devila też polecam, głównie ze względu na brak regulaminu ...

ct8 - często polecany przez innych

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Firehost działa przyzwoicie a konto kosztuje kilka dyszek rocznie. Przy aktualnych stawkach hostingów siedzenie na darmowej usłudze na prawdę całkowicie mija się z celem. Bo niby po co?

Opublikowano

Darmowe:

ct8.pl

keed.pl

cba.pl

A tani to proserwer.pl

proserwer jest jakims smiesznym hostingiem. na mintshost za tyle samo dostajesz o wiele więcej. tyle, ze support na mints to kompletni idioci...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A jak dla mnie każdy darmowy jest śmieszny. Bo jak po czymś takim oczekiwać jakości?

Tej jakości nie będzie. A support? Kto będzie pilnował serwera za który nic się nie płaci?

Opublikowano

Za malo kasy polecane xaa.pl

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nie ma dobrych darmowych hostingów. Nawet jeśli aktualnie ten darmowy hosting jest ok, to i tak z czasem padnie.

Takie prawa rynku - darmowy hosting nie ma fizycznej możliwości działania dobrze prze dłuższy okres czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...