Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Admins/VIP`s [BF2+DM]

krooko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, witam, to znowu ja   :)

Tym razem to ja poszukuję Administratorów na serwer C.S 1.6. Na serwerze nie przebywa aktualnie sporo osób, lecz czasami ktoś się przewinie   :) A więc serwer stoi na pukawce, ma 16+1 slotów(w każdej chwili może być więcej), obecnie jest to BF2+DM.

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_B21900_FFFFFF.png

Do sedna. Potrzebuję na ten serwer Adminów. Są oni całkowicie za FREE z 5-6 dniowym etapem rekrutacyjnym. Warunek jest tylko jeden: na serwerze mają być aktywni gracze   :) Dodam także, że na serwerze znajduje się darmowy vip, którego będę rozdawał praktycznie codziennie dla najaktywniejszych.

Administracja serwera jest kulturalna, ma osiągnięty pewien wiek oraz wystarczająco rozwinięty umysł aby porozumiewać na "ludzkim" poziomie   :) Tak więc wszystkich zainteresowanych zapraszam na gg: 50476652 steam: miGrena

Na chwilę obecną potrzebuję także ludzi, którzy pomogą mi rozreklamować serwer. Oczywiście nic za darmo :) więcej info prv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...