Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mega - client ashion.pl ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gdy sciagalem tego w ch.. zawirusowanego clienta ashion.pl z hostingu mega.co.nz przy 98% jakies komunikaty z antywirusa, no i po prostu przeglądarka się wyłaczyła. Teraz jak probuje się zalogowac na ten hosting albo cokolwiek z niego sciągnąć pobrać to po prostu nic nie moge zrobić (jest jedynie takie koło a nim kręcą się kulki). Ma ktoś jakiś pomysł co teraz mam zrobić?

No i oczywiscie tworce tego serwera serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

Aktualnie wszystko mi działa poza tym hostigniem. Wchodzic na strone normalnie wchodze, wpisuje passy no i sie krecą te kulki i nic się nie dzieje, do jutra tak może być i nic sie nie zmieni.

Microsoft security essentials

Może po prostu ten client gdzies na kompie siedzi, ale nigdzie w pobranych nie moge znaleźć, skanuje i tez nic.

Opublikowano

Aktualnie wszystko mi działa poza tym hostigniem. Wchodzic na strone normalnie wchodze, wpisuje passy no i sie krecą te kulki i nic się nie dzieje, do jutra tak może być i nic sie nie zmieni.

Microsoft security essentials

Może po prostu ten client gdzies na kompie siedzi, ale nigdzie w pobranych nie moge znaleźć, skanuje i tez nic.

To sie zapisuje w lokalizacji %temp% z randomową nazwą, patrz po wadze plików moze znajdziesz.

Opublikowano

Nie ma nic, czekam na dalsze pomysły ....

To widocznie Ci sie nie pobrało.

Zobacz, czy antywirus Ci tego nie zablokował ewentualnie spróbuj przez ich menadzer pobierania lub przeglądarke chrome lub inną.

Opublikowano

To widocznie Ci sie nie pobrało.

Zobacz, czy antywirus Ci tego nie zablokował ewentualnie spróbuj przez ich menadzer pobierania lub przeglądarke chrome lub inną.

Tak sie sklada, że nie moge na zadnej przegladarce sie zalogować, ani nic sciagnac.

Ten typ zamiast brac sie za serwery powinien wybrac sie na zmywak do angli, choć nie wiem czy do tego by sie nadawał.

Czekam na wiecej pomyslow ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...