Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS 1.6 Steam z allegro

norbxd11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Tak mozesz dostać klucz na email lub passy do konta jak jest w tym przypadku. Rowniez niektorzy sprzedaja w postaci gifta.

2. Raczej tak. Patrz ile osob kupilo ile sztuk,Czy typ ma duzo gwiazdek i pozytywych.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

w postaci gifta czyli ?

Czyli gdy kupię to mam wejść na emaila i tam będe mial passy do konta steam i na tym koncie będzie cs do pobrania tak ?

Opublikowano

Drogi kolego nie wiem czy doczytales ale to jest KONTO steam z AKTYWOWANA na nim gra na maila dostaniesz login i haslo a nie klucz nie polecam Ci takich zakupow z reguly taki czlowiek ma tych kont 10 czy wiecej i wysyla roznym ludzia wiec nie tylko ty bedziesz gral na tym koncie 

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Opublikowano

Tak , na takim koncie moze grac 10 ludzi , w takim razie niektorzy moga czitowac itp mozesz byc zbanowany na serwerach na ktorych cchcialbys zagrac zdecydowanie lepiej jest kupic klucz i aktywowac na swoim koncie steam.

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...