Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKT 1

myhame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie znowu Skt1 bedzie mistrzem? w s4 ?

Ja w nich w ciemno strzeliłem że wygrają i wygrali. Tera strzelam w SGO. Fajnie jakby jakaś europejska czy nawet amerykańska wygrała.

Najlepiej Shushei Gragasem na midzie, w Fnaticach.

Opublikowano

Chciałbym, żeby Cloud 9 wygrali. Mieliby duże szanse, bo są nielicznym teamem który opiera się na bardzo dobrej współpracy a nie świetnych graczach(chociaż tacy są <3), jednakże bez Haia nie ugrają tak dobrze. 

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Jak sądzie ze skt1 wygra  maja nalepszego midera Fakera wiec duża szansa na nastepna wygraną

Sygnaturka_Swieta_2015.png

Opublikowano

Jak sądzie ze skt1 wygra  maja nalepszego midera Fakera wiec duża szansa na nastepna wygraną

Jak ja nie lubię pseudo fanów SKT, którzy tylko wiedzą kto to Faker bo połowa świata się nim jara, a nikt o zajebistym adc - Piglecie, junglerze - bengi i toplanerowi - impact nie wspomnie -,-

O7Kc8dF.png

Opublikowano

SKT T1 K ( to jest pełna nazwa tej drużyny) przegrało playoffy w OGN Spring 2014 z SG Ozone. To wskazuje, że  są drużyny lepsze od nich.

Opublikowano

Jak ja nie lubię pseudo fanów SKT, którzy tylko wiedzą kto to Faker bo połowa świata się nim jara, a nikt o zajebistym adc - Piglecie, junglerze - bengi i toplanerowi - impact nie wspomnie -,-

bengi- chyba jeden z gorszych junglerow ogn 

impact- bez formy

piglet- nie moze wrocic do dawnego supporta

strzelam w ciemno że będzie to drużyna z ameryki północnej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...