Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limit neta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zostało mi 5,960 GB internetu do 21 Maja.
4 Osoby korzystają z neta.

Na ile dni mi wystarczy te 6 gb prawie ? Nie ogląda nikt Ipli, Youtuba itp.

Fesjbuka ( mam go darmowego )  przeglądam i rodzice pudelki, allegro, tablica i onet takie coś.

Ja jescze używam Steama i GG ( nie będę grał tylko steam odpalony ).

Na ile starczy ?

Opublikowano

Ty tak serio?

Jeżeli do 21 maja masz 6gb wolnego transferu a nie oglądasz online ani nie grasz to na spokoju zabawisz na tym do końca maja...

Btw zmień na net stacjonarny mniej zmartwień...

Edit:  no chyba że nawijasz z koleżanką od serca na skype 6h dziennie to powodzenia :D

" Wszyscy kłamią "
" Nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic! "

Opublikowano

kupić kalkulator i nauczyć się dzielenia będziesz wiedział ile przeznaczyć dziennie limitu na net :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie ma to jak internet z limitem , nie ma nic gorszego, powiem ci, ze wlasnie sciagam sobie 48gb blue ray 3d film, ile miesiecznych limitow bys musial wykorzystac xD?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jak z takich pierdół korzystają to starczy. Mi właśnie się wyczerpał limit, a odnowienie mam 10 :( 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Z własnego doświadczenia wiem, że właśnie przeglądanie internetu wpierdziela najwięcej transferu. Dokładniej to obrazki które się wczytują na stronach 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...