Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed

Doredh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dlaczego wszyscy uważają i polecają mi na mida Zeda ? Dlaczego właśnie on jest taki dobry ? Proszę mi napisać dlaczego akurat on , a nie np. Fizz czy jakiś inny mider ?

Opublikowano

Ja polecam mid typu Syndra  mocny burst 4 kulki na R + dfg i adc pada nie dopuszcza nikogo do siebie przez E ,strasznie fajna mechanika a fala minionów to W  Q i moze jeszcze Q na meele. i tyle..

Zed jest słąby G.A i zhonya go za mocno kontruje w dodatku ta meta tanków... Nie polecam..

47990292595971448862.png

Opublikowano

Bo jest mobilny i możesz w ten sposób pomagać na innych liniach oraz posiada skille zasięgowe i miażdży większość APC.

Opublikowano

Jak go ogarniasz to jego mechnike można nazwać GOD MODE,można fajnie roam'ować, generalnie może fajnie skupić się na jednym przeciwniku (ultem). Jednak można częściowo przerwać i zada mało DMG (zhonya, CC'ki).Ale w tej chwili sporo traci ze względu na exhaust'a który jego jako zabójce strasznie osłabia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...