Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek

ziomek11304

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,chciałem zapytać w jaki łatwy sposób zarobić dzięki cs:go [skiny/skrzynki]

bądź czy też macie inne metody na zarabianie na steamie,może jakieś inne gry ?

E9mwj60.png

Opublikowano

Skrzynki teraz niedawno wyszly nowe skrzynki huntsman weapon i chodzily po 5 euro na steamie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

może team fortress 2? premium w nim kosztuje najmniej warta rzecz w sklepie ok 0.07 centa ale z zarabianiem ciężko. jedynie w cs go postępuj jak ja teraz napisze. 
otóż zaczekaj do nowej operacji (w czerwcu feniks się kończy) i w lipcu może być kolejna op. kupujesz odrazu przepustkę i dropisz skrzynki. wtedy są warte ok 3/4 euro (tak było na obecnej operacji) innej metody nie znam :(

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Przytoczę Ci moją historię :)

Jak wiesz nowe skrzynki trochę zrujnowały rynek cen oraz mój zarobek na Blue laminatach w cs:go . Phoenixy są tańsze , przed patchem z nowymi skrzynkami warte były 1+euro teraz jakieś 0,55-0,65 euro.Kupywałem blue laminaty po 0,60-0,70euro ( tak zdarzały się takie aukcje w nocy gdzie ludzie po tyle wystawiali ) Kupywałem takowe i wymieniałem na phoenixy ( dość dobry deal ) wychodziłem na tym +-0,25euro . Lecz teraz nie opłaca się bo jak wspomniałem phoenixy są o wiele tańsze. Być może spróbuj kupywać tanie stattraki typu ( p250 hive paski zebry ) bo ludzie na csgolounge.com chcą wymieniać się za skrzynki . Mógłbyś też spróbować z USP guardianami bo niektórzy na sstronie którą wymieniłem chcą wymieniać za 2phoenixy ( czyli marny zarobek ale jest , grosz do grosza a będzie kokosza jak to mówią ) . Spróbuj coś spróbować może CI to wyjdzie i tego Ci życzę :) 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Na CS:GO i Dota 2 dobrze można zarobić. Ja w ostatnie kilka dni na cs'ie zarobiłem ponad 20 euro więc co jak co - warto grać, tradować, obstawiać i inne bajery. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wchodzisz na stronę csgolounge i stawiasz jakieś skiny na drużynę, która na pewno wygra. Zaczynasz od jakichś chujowych (chyba, że masz coś drogiego, a wiesz że twoja drużyna na pewno wygra) i tak stawiasz, stawiasz, po tygodniu stawiania twój portfel się robi coraz grubszy^^ 

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

od czego zależy drop w cs go? mi od paru dni nic nie droplo

jak nie masz wykupionej operacji to Twój drop na tydzień to 4skiny i 4skrzynki

Jeżeli kupiłbyś phoenix pass zwiększa się do 8skinów i 8skrzynek

Pozdrawiam Wszystkich :)

Pasjonat
Opublikowano

Na docie mało zarobisz bo jest darmowa na tf2 nie da się większości itemow na markecie sprzedawać. W csgo są dość duże ceny możesz po prostu sprzedawać wszystko co ci dropnie ( tak z 8 € zarobiłem) albo robić jakieś deale dobre.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...