Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Potrzebuję pomocy z typem serwera ;)

Typ serwera :)  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera pod 20 slotów?

• Survival + Frakcje
    • Hardcore + Frakcje
    • Skyblock
    • Freebuild
    • Jail/Więzienie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej polecam - FreeBuild. Dlaczego? Dlatego, że jest przyjemnym trybem gry, a 20 slotów idealnie nadaje się pod tego typu serwer. Tylko pamiętaj, rozbuduj go i nie rób żadnego gotowca! Powodzenia!

Pozdrawiam, Konrad.

Opublikowano

Najbardziej polecam - FreeBuild. Dlaczego? Dlatego, że jest przyjemnym trybem gry, a 20 slotów idealnie nadaje się pod tego typu serwer. Tylko pamiętaj, rozbuduj go i nie rób żadnego gotowca! Powodzenia!

Pozdrawiam, Konrad.

Dziękuje za odpowiedź.

Nie mam zamiaru pobierać map z internetu ani paczek pluginów, pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dla mnie Survival + Frakcje poniewaz lubie  grac na jakis nowych serwerach frakcjach :) a nie paczka z neta i mapa i serwer gotowiec ;/

Dziękuje, za kolejną odpowiedź do tematu ;)

Jak pisałem wcześniej na serwerze nie będzie mapy ani gotowych plików serwerowych z internetu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Survival + Frakcje - Jest masa takich serwerów a na 20 slotów no nie za bardzo

Hardcore + Frakcje - Nie opłaca się ich robic bo i tak większośc osób gra na tych typy s**f i mc**.\

Skyblock - Jeśli masz dobry pomysł to oczywiście

Freebuild - jest bardzo mało takich serwerów a jeżeli są to gotowe paczki i mapy, więc jak najbardziej polecam FreeBuild  ;) 

Opublikowano

Survival + Frakcje - Jest masa takich serwerów a na 20 slotów no nie za bardzo

Hardcore + Frakcje - Nie opłaca się ich robic bo i tak większośc osób gra na tych typy s**f i mc**.\

Skyblock - Jeśli masz dobry pomysł to oczywiście

Freebuild - jest bardzo mało takich serwerów a jeżeli są to gotowe paczki i mapy, więc jak najbardziej polecam FreeBuild  ;) 

Bardzo dziękuje za kolejną wypowiedź w temacie ;)

@topic zapraszam wszystkich do korzystania z ankiety.

Opublikowano

Jeśli wszyscy chcą serwera freebuild to okej, nie ma problemu.

Teraz nasuwa się następujące pytanie serwer freebuild survival z SRM czy freebuild z mapą surowcową i plotme?

Opublikowano

Ja bym Ci polecał też Freebuilda, tradycyjnego (SRM)

A na ile slotów chciałbyś serwer zrobić??

I mam pytanie:

Co się tak ku*wa wszyscy uwzięli na ten jeden typ serwera? Prawie co drugi lub trzeci dzień powstaje pytanie odnośnie tego odkąd ja wyskoczyłem z moim tematem o freebuildzie. Troszeczkę dziwne, ale każdy ma swoją wole, tylko się tak dziwacznie zastanawiam xD

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Ja bym Ci polecał też Freebuilda, tradycyjnego (SRM)

A na ile slotów chciałbyś serwer zrobić??

I mam pytanie:

Co się tak ku*wa wszyscy uwzięli na ten jeden typ serwera? Prawie co drugi lub trzeci dzień powstaje pytanie odnośnie tego odkąd ja wyskoczyłem z moim tematem o freebuildzie. Troszeczkę dziwne, ale każdy ma swoją wole, tylko się tak dziwacznie zastanawiam xD

Serwer robił będę na 20 slotów.

A jeśli chodzi Ci czemu wybrałem ten tryb to na pewno nie z twojego pomysłu czy też twojego tematu. Pozdrawiam.

Opublikowano

SkyBlock, jak z pomysłem to idealny na 20 slotów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...