Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto pomoże stworzyć priv metin2 nagroda to GM na tym serwerze już mówie o co chodzi w tym serwerze będzie to Easy lub Medium będą pety dużo broni,zbroi max lvl 250 nowe mapy nowe potwory zawaliste ewenty gdy serwer zostanie założony będzie rekrutacja na GM i chętnie będe zapraszał z pomocnikiem (który stworzył serwer) oraz mam pomysł na zawalistą broń poziom 175 Nazwa to Miecz Krytyka obrażenia zależy na jaki lvl +0 zadaje 350-400 +1 500-600 +2 700-800 +3 900-1000 +4 1100-1200 +5 1300-1400 +6 1500-1600 +7 1700-1800 +8 1900-2000 +9 5000-10000 +10=Miecz

Ognistego Pioruna nie można dalej ulepszyć zadaje od 10 tysięców do 15 tysięców GG 41151666

Wow nie wiedziałem że was to powali mam 11 lat wymagania to GG i 10+ lat doświadczenie stawianie serwa edytowanie handlarzy robienie eventów i to chyba wam wystarczy pisać jak coś dopisać

Opublikowano

Padłem na podłogę i nie wstaję. xD

@Antywarn:

Mam dwa pytania jeśli można.

Jakieś wymagania co do osoby, która miała by zrobić Ci serwer?

Ile masz lat?

Opublikowano

Podasz GG ?

Przecież autor podał gg. ^^

@Antywarn:

O jakie mniej więcej doświadczenie Ci chodzi?

Opublikowano

10 lat doświadczenia w stawianiu serwów? To metin2 już wgl. tyle istnieje :O

Opublikowano

Kolego masz 11 lat , tak ? W tym wieku grałem z kolegami w piłkę, o pieniądze prosiłem mamę, najczęściej to było na chipsy lub żelki, zbierałem jakieś głupkowate 

karty itp.. Odpuść sobie, jakieś robienie serwerów czy czegokolwiek. Skup się na szkole, nauczyć się płynnie czytać i liczyć a potem weź się za robienie serwerów, skoro 

metin jest twoją pasją... 

Nie żebym był twoim ojcem czy matką, ale co oni sądzą o twojej grze w Metina ? Czy nie masz innych zabaw prócz metina, im to odpowiada ?

Ja brata trzymam od tego gówna z daleka ...

Nie musisz mi odpowiadać na ten post, bo wiem że to nic nie wniesie.

Ale czy wiele jest osób z MPC forum co chodzą do podstawówki, przekładając Metina nad kontakty z przyjaciółmi, zabawy i edukację ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...