Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja nt. Overmax Vertis Expi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć, co sądzicie na temat tego smartfona. Czy było warto go kupić ?

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Nie ma sensu dodawać dyskusji na temat telefonów w tak słabo rozwiniętym dziale, ale to nie moja sprawa.

Osobiście, nie polecam nic z małych, "randomowych" firm. Nie trzymałem go w ręce i nie wiem, jak się sprawuje? Wygląda w miarę rozsądnie, ale wybrał bym telefon innych firm (np. od Xiaomi, który oferuje bardzo dobre telefony). 

Opublikowano

Kurier paczuszkę przyniósł, testowany i mogę wyrazić opinię. GT Racing 2 bez najmniejszych problemów. Zapewnie inne gry też będą płynnie chodzić. Dotyk czuły i bez problemowy. Osłona baterii niestety wykonana z plastiku i zbiera odciski palców. Jak z żywotnością baterii - jeszcze sprawdzam. Telefon jest poręczny i dobrze leży w dłoni. Kąty widzenia, jak na ekran 4,5" IPS 2, są znakomite. Nie zauważyłem spadków wydajności podczas ,,chodzenia'' po systemie i w grach. Z chęcią posłucham innych opinii :)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...