Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gold I -> plat II/III free user

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro jestes G1 bez bola to ja na twoim miejscu dalej grałbym sam. A jeżeli bradzo chcesz wysoka dywizje to tylko vip. Free user nie ma zbyt wiele opcji.

Opublikowano

Jedynie SAC Reborn i Glory Ryze przychodzą mi na myśl jeśli chodzi o free usera, bo inne na combo są gówniane i o ile dają radę na brązie/silverze to na platynie już bardziej przeszkadzają niż pomagają. Z Reborn (zajebisty orbwalking i lasthity) możesz nawet na diaxie jechać, co do Glory Ryze, to całkiem przyjemny i na tym poziomie też da radę. Jeśli chodzi o inne, szczególnie takie, które polegają na skillshotach to sobie odpuść, bo na free userze będzie większość missować. Tak więc Reborn obowiązkowo i ew. pluginy pod niego. Podobno DatYasuo jest całkiem ok jeszcze, ale nie sprawdzałem. 

Możesz też ogarnąć skrypty dające jak najwięcej informacji z gry (timery lasu, itemów, skilli etc.), miejsce i czas wardów przeciwnika, zasięgi, info kiedy przeciwnik padnie na combo albo kiedy rzucić ulta Karthusem i tego typu gówna. W przeciwieństwie do tych darmowych na combo to te nie będą przeszkadzać (o ile nie zajebiesz sobie ekranu jak świątecznej choinki za dużą ilością skryptów), bo sam decydujesz co robić, więc jeśli masz mózg to dzięki takim informacjom możesz grając w jungli wiedzieć kiedy najlepiej zgankować, dzięki czemu ustawisz grę już w early itp. Im bardziej umiesz wykorzystywać takie rzeczy tym więcej zyskasz, możesz spokojnie wbić diaxa, tym bardziej, ze SAC pomoże Ci z mechaniką.

Opublikowano

Skoro jestes G1 bez bola to ja na twoim miejscu dalej grałbym sam. A jeżeli bradzo chcesz wysoka dywizje to tylko vip. Free user nie ma zbyt wiele opcji.

Co wnosisz tym postem do tematu ? :) 

@topic: Polecam Sac: Reborn + VMA (Vayne might assistant ), lub jakiś skrypt do Ryze, lub do Katariny. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Po co Ci akali skoro na CW/RTTC+Evadeee możesz wbić czelendżera EUNE?

Opublikowano

Myślę, że spokojnie katariną da radę wbić platynę dla free userów.  

Ja gram ciągle katą. Bronze III-> Bronze I -> Silwer V -> Silver III -> Siler I -> Gold V -> Gold III.. i obecnie mam nadzieję na platynę, mam taki wysoki mmr ze caly czas przeskakuje o dwie div. Jak nie da rady grać katą to biorę lulu, albo sam gram na jungle.

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...