Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OMG, Co to się odpierdala ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś na onecie czytam: http://wiadomosci.onet.pl/na-tropie/czarne-lato-historia-maniakow/qx835?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=onetsg_fb_info&utm_campaign=onetsg_fb

O 2 mordercach, co oni kurwa odpierdalali... 2 Ukraincow mordowało, nastolatki pierdolone. Nie piszcie w Temacie, że Ukraince to debile itp. bo nie wszyscy, na wsiach ( do której jeżdziłem ) żyją naprawde normalni ludzie, wszystko jest ok.

Widziałem FIlm jak te 2 debile to robili, nie polecma oglądac, drastyczne.

Co o tym w ogóle myślicie ?

Ja co myśle ? Kara śmierci to dla nich w 100% za mało, powinni zrobić tak, aby po woli gineli...

Opublikowano

Masz rację. Nie każdy Ukrainiec taki jest. Ja sam pochodzę z Ukrainy a chyba wyszedłem na dobrego człowieka.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czyli mimo tego, iż potępiasz takie zachowanie to pragniesz aby i oni zostali brutalnie zabici?

Prawo "oko za oko" moim zdaniem nie jest aż tak dobre. Myślę, iż dożywotnie przesiedzenie w więzieniu i psychiatra im starczy... Będą mieli życie, lecz gorsze - takie na jakie zasłużyli.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Naturalna selekcja, szkoda jeżeli jednak były to osoby niewinne wobec nikogo. 

Ale i tak jego nie przebiją(to co on zrobił to normalnie masakryczna sztuka xD)

anders_behring_breivik_afp600.jpeg

btw. onet to nie jest najwiarygodniejsze źródło informacji więc nie koniecznie co tam jest napisane jest zgodne z prawdą

Opublikowano

Jeszcze 20-30 lat temu takich ludzi się po prostu wieszało.Dzisiaj osadza się ich w więzeniu na dożywocie i zapewnia minimum egzystencjalne za pieniądze podatników.Jeżeli mordercy są brutalni wobec swoich ofiar, to policja i wymiar sprawiedliwości musi być 3 razy brutalniejszy, bo to ludzie łamiący prawo mają się bać policji, a nie policja ludzi łamiących prawo czy normlani ludzie.

Opublikowano

Jeszcze 20-30 lat temu takich ludzi się po prostu wieszało.Dzisiaj osadza się ich w więzeniu na dożywocie i zapewnia minimum egzystencjalne za pieniądze podatników.Jeżeli mordercy są brutalni wobec swoich ofiar, to policja i wymiar sprawiedliwości musi być 3 razy brutalniejszy, bo to ludzie łamiący prawo mają się bać policji, a nie policja ludzi łamiących prawo czy normlani ludzie.

Jakby tak policjant zajebał  pałą w mordę   to jeszcze wylądował by w więzieniu. Tacy ludzie są bezkarni ale nie na długo . 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Jak możesz to wyślij mi link do tych filmów na pw xD
A co do tematu to niech sobie tam żyją w tej swojej ukrainie mnie nic to nie obchodzi mogą się nawet pozabijać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...