Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mkjogo - używanie grozi banem?

FIE23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gram na dodatku do gry mkjogo, timer pewnie większość z was wie co to jest ;) 

używanie go jest karalne banem? grałem dzis rankeda na nim i jakiś gracz napisał że zrobił ss i mam bana za to.

Opublikowano

Skoro jesteś tak głupi, że masz zbindowane timery typu 'Blue in 5s TIMER BY MK JOGO' to tak, dostaniesz bana,

pomijając to, to nie da się za to dostać bana, o ile nie jest się kretynem i nie udowadnia, że używa się dodatkowego oprogramowania.

Opublikowano

Jak jesteś takim tępakiem, że masz włączoną opcję, że pisane są timery automatycznie na czacie, to tak.

Jak nie to imo nie ma co się martwić, "drewnioki z rito gunwo zrobio".

Specjalista
Opublikowano

Wszystkie programy trzecie są karane banem, jak koleś zrobił screena i wyśle do Riotu to już zależy na kogo ten screen trafi :)

Opublikowano

Oprogramowanie "dodatkowe" jest karalne dopiero od niedawna i póki co niekoniecznie musi dochodzić do egzekwowania w formie bana - prędzej w formie ostrzeżenia na maile, nie sądzę, żeby coś więcej.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Witaj!

Bombowo, że piszesz do mnie w tej sprawie! Wręcz PALĘ SIĘ do pomocy!!

Pozwól proszę, że przedstawię Ci pokrótce nasze stanowisko względem zewnętrznych modyfikacji klienta League of Legends.

Poniżej znajdziesz fragment naszych Warunków użytkowania tyczący się działań, które mogą zakończyć się zawieszeniem:

"J. Używanie nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem, w tym, lecz nie wyłącznie, modyfikowania, hakowania, oszustwa, „skryptów”, „botów”, „trainerów”, programów automatycznych, lub innych programów osób trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games lub zbierają informacje o Grze, odczytując fragmenty pamięci używanej przez Oprogramowanie do przechowywania informacji."

Pamiętaj proszę, że powodem naszych działań jest ochrona naszych graczy przed instalowaniem potencjalnie niebezpiecznych zewnętrznych modyfikacji – tego typu pliki często mogą zawierać keyloggery, wirusy oraz malware. Dodatkowo staramy się również ochronić naszych graczy przed byciem sparowanym z graczami korzystającymi z modyfikacji dającymi im nieuczciwą przewagę. Nikt nie lubi grać przeciwko graczom którzy oszukują, dlatego staramy się temu zapobiec w League of Legends.

Zdajemy sobie sprawę, że część naszych graczy lubi tworzyć wizualne modyfikacje takie jak skórki, grafiki, ekrany ładowania czy zmiany wyglądu HUDu w grze. Ponieważ modyfikacje te nie dają żadnej nieuczciwej przewagi to są one dozwolone. Tym niemniej jeżeli napotkasz jakiekolwiek problemy techniczne, najlepszym rozwiązaniem będzie usunięcie wszelkich zainstalowanych modyfikacji, ponieważ mogą one często być przyczyną tych problemów.

Mam nadzieję, że rozjaśnia to trochę sprawę, jeżeli masz jednak jakieś pytania to daj mi proszę znać. Do zobaczenia na Fields of Justice.

"Explosion first, questions later."

Pozdrawiam!

Naavle,

Riot Games Player Support

Myślę że nie będziesz mieć nie pewności co do tej sprawy.

wpr.png

Opublikowano

Aktualnie chyba za każdy program który ingeruje w twoją grę, a nie jest potwierdzonym programem przez Rito jest zabroniony i używanie go grozi banem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...