Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coinsy a allegro

szakal452

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiedziałem gdzie dać temat więc dałem tutaj, mam pare pytań, dla ogarniętych odp daje lajki;p

Pytanie 1: Bardziej opłaca się otwierać paczki czy sprzedawać coinsy na Allegro?

Pytanie 2:Jak wygląda sprawa ze sprzedawaniem na allegro, schodzi łatwo po konkurencyjnych cenach? ( nowe konto = żadnych pozytywnych opinii)

Pytanie 3:Jak wygląda sprawa ze sprzedawaniem coinsów przez osobę nieletnią? chodzi mi o to że nie mam karty kredytowej, więc nie wiem jak mógłbym przyjąć zapłatę, chce te pieniądze później mieć w formie banknotów) :P

Pytanie 4:Jak efektywnie zarabiać coinsy? wiadomo, trainer ale mam fife i wyciągam 100k dziennie

Z góry dzięki za odp, moderatora proszę, jeśli jest w złym dziale przenieś! nie usuwaj ;)

Opublikowano

Wiec kolego sprawa wygląda tak,

1.nie słuchaj tych wszystkich znawców że 100k i ban z automatu - bzdura.

2. Sam sprzedaje coinsy na allegro z jednego konta, 1 tyg - 140 zł.

3. Co do cen patrzysz na ceny jakie są bo kazdego dnia się zmieniają, np. firmy sprzedają po 9,50, ludzie po 8,50 wystawiasz za 8,30.

4. Co do wypłat, przy założeniu konta na allegro masz od razu dostep do konta PAYU ale tylko na allegro.pl, pieniądze ze sprzedazy będą na nim, żeby je wypłacić a nie masz konta bankowego, ustawiasz że pieniądze Ci listonosz przynosi, wystarczy wypełnić formularz i wysłasz na dany adres allegro ze skanem swojego dowodu/legitymacji szkolnej żeby potwierdzic Twoje dane.

Męczące jest zarabianie dziennie 106k - bo tyle trzeba zarobić jeśli rozmawiamy o sprzedaży 100k, dlaczego 106k? 6k - prowizja.

Przydałby sie autoclicker  - sam klika i zarabia za Ciebie. Gdybym miał takie cacko to bym kupił ze 3-4 konta Fifa i sprzedawał dziennie po 400k - zwraca sie po tygodniu za fify. Podobno koszt takiego to 100 zł, w co mi sie wierzyć nie chce, ale tak twierdzi jeden użytkownik tego forum.

Jeszcze coś chcesz wiedzieć? Zapraszam na GG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...