Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam!

Mam kilka pytań!

1.Czy Prywatne Serwery Metin2 Są legalne? Co i Jak

2.Czy jeżeli zakupiłem od Allegrowicza Strone www + Pliki serwerowe a nie otrzymałem Strony www a przesłałem kasę czy bez problemu mogę zgłosić sprawę na Policję?

Pozdrawiam czekam na sensowne odpowiedzi!

Opublikowano

na pierwsze pytanie odpowiadam, że serwery prywatne nie są legalne chyba, że posiadasz licencje gameforge. A co do drugiego pytania to jeżeli kupno było poprzez allegro to jak najbardziej możesz zgłosić to.

Pomocnik
Opublikowano

Okej ale jeżeli chodzi  2 pytanie czy przez to że zakupiłem pliki serwerowe wraz z baza to nie bede miał przez to nie bede miał problemów?

Opublikowano

Okej ale jeżeli chodzi  2 pytanie czy przez to że zakupiłem pliki serwerowe wraz z baza to nie bede miał przez to nie bede miał problemów?

Nie nie bd miał przez to problemów, a sprawę tą zgłoś na policję bo to jest kradzież, a co do pytania pierwszego to 90% polskich serwerów jest nielegalna, lecz nie grozi za to jakaś kara. Jak chcesz mieć serwa legalnego to licencja od Ymira.

by Neosieł

Pomocnik
Opublikowano

Nie nie bd miał przez to problemów, a sprawę tą zgłoś na policję bo to jest kradzież, a co do pytania pierwszego to 90% polskich serwerów jest nielegalna, lecz nie grozi za to jakaś kara. Jak chcesz mieć serwa legalnego to licencja od Ymira.

Ok dzieki a nie wiesz jakie koszty licencji ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...