Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Info w GUI vs CHAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Prosto i na temat. Chciałbym byście wyrazili swoją opinie co jest lepsze. Czy informacje w GUI czy prosto na czacie. Dodatkowo proszę o powód tego, a ja będę wynagradzał lajkami. Za nie napisanie powodu nie dam lajka ;3

Info w GUI: 

09u9td.jpg

Info na chacie:
zkl335.jpg
Opublikowano

Na początku mi się wydawało że w GUI jest lepsze. Ale przecież po co tracić czas skoro można czytać i kopać jednocześnie ^_^.

Fakt że w GUI jest bardziej przejrzyście, ale gracze są przyzwyczajani już z innych serwerów do chatu.

Jestem za CHAT

ev439f.jpg

Opublikowano

Na chacie, lecz popraw "gildi" na "gildii", kocham serwery z błędami ortograficznymi. <3

@Powód - czyściej.

Opublikowano

Na chacie, lecz popraw "gildi" na "gildii", kocham serwery z błędami ortograficznymi. <3

@Powód - czyściej.

To nie moje ;D To z jakiegoś serwera robiłem kiedyś to zdjęcie :D

Opublikowano

To co, że szybciej.

Żadnego serwera nie widziałem któryby miał takie coś, więc jestem za GUI - coś nowego :P

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

GUI dosyć fajnie wygląda ,ale jestem za chatem ,ponieważ można szybciej sprawdzic itemki potrzebne ,nie trzeba zaprzestawac pracy ,tylko sugestia dopasuj lepiej kolory tych informacji

Opublikowano

GUI dosyć fajnie wygląda ,ale jestem za chatem ,ponieważ można szybciej sprawdzic itemki potrzebne ,nie trzeba zaprzestawac pracy ,tylko sugestia dopasuj lepiej kolory tych informacji

Mówiłem już, że to nie moje... Moje jest to: 5739ro.jpg

Opublikowano

Ja tam jest osobiście za Gui ale żeby to wyglądało a nie jak szałas z drabinkami :)

Opublikowano

Ale przecież po co tracić czas skoro można czytać i kopać jednocześnie .

Wpisywać komendy, i przeglądać internet przy okazji? ;)

GUI, przyjemniejsze dla oka. O wiele lepsza opcja, ponieważ przyjemna również dla wzrokowców.

Pozdrawiam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Równo nie można ustawić;<

Wszystko się da tylko trzeba mieć chęci i trochę mózgu i zrobisz to w javie : ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...