Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft mi nie działa

Creeperowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi oto że gdy włączam launcher to jest dobrze lecz gdy się już wszystko ładuje zamiast otworzyć się okno gry nic się nie dzieje nawet gdybym siedział przed kompem  12h. Prosze o szybką odpowiedź. 

Opublikowano

Nie masz, przypatkiem wirusów? Powiedź dokładnie co się dzieje, wyłącza ci się normalnie, czy coś ci piszę, biały/czarny ekran...
Jeżeli nic Ci nie pomoże, to albo minecraft odpada, albo musisz zrobić format komputera.

Test123

Opublikowano

Jakiego launchera używasz?

używam by zyczu

Podaj swoje sterowniki do karty graficznej, oraz czy masz system 32 bitowy.

mam 64 bit a karta graficzna to Mobile Intel® 4 Series Expres Chipset Family

Witaj,

Jeżeli masz minecraft 1.7.5 by zyczu wybrałeś to radze wybrać inną wersje to samo mam .

Albo w menedzeru masz właczonego minecrafta kliknij w mendedzeru na ikone mc 2 razy i gotowe.

Mam 1.6.4

Sprawdź czy ma aktualną i sprawną javę.

Spróbuj użyć launchera MCPL.

mam aktualną i spróbuje

Hmm format zrób

jestem ok. 1 miesiąca po formacie

Nie masz, przypatkiem wirusów? Powiedź dokładnie co się dzieje, wyłącza ci się normalnie, czy coś ci piszę, biały/czarny ekran...

Jeżeli nic Ci nie pomoże, to albo minecraft odpada, albo musisz zrobić format komputera.

mam komputer czysty jak łza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...