Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja co do AutoBuyer'a i AutoClikera - Automatyczny Trainer.

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AutoBuyer

- Nie ma darmowej wersji.

- Nikt nie udostępni Ci DZIAŁAJĄCEJ wersji

(AutoBuyery są w 99% na licencję i płaci się je albo jednorazowo albo jako ,,abonament")

- Wszystkie "Darmowe" to tony wirusów.

- Nie daj się nabrać na pobieranie za sms.

---------------------------------------------------------------

Działającą wersje kupisz tylko i pewne kupisz na zagranicznych forach za ponad 100zł.

(Tutaj mogę się mylić.)

AutoTrainer
(Automatyczny trainer który sam robi ligi)

- Nie ma darmowej wersji.

- Nikt nie udostępni CI DZIAŁAJĄCEGO auto trainera

- Nie daj się nabrać na pobieranie za sms.

(1.23zł sms - Naprawdę 5zł co dziennie albo 30zł raz na miesiąc)

Cześć, robię ten temat aby zaoszczędzić czasu na napisanie tematu o treści: "Dajcie autotrainera"

Co do cen, nie jestem pewien jeżeli się orientujesz ile kosztują to napisz ;-)

Wyjaśnienie wyżej.

Dzięki @kamcio25 za pomoc.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Kamcio25, Dzięki zaraz poprawię.

Opublikowano

Ok następne info poprawione coś jeszcze?

Opublikowano

Niby to co napisałeś jest prawdą ale, jest jeden trainer udostępniony na forum, freezowanie kontraktów - poradnik również wystawiony na forum, co do autoclickera, dostałem jednego od kamcio, oczywiscie tylko na 1 kompa działającego kupionego za 100pln i tak dla wszystkich NIE DA SIE OBEJŚĆ BY DZIAŁAŁO NA WSZYSTKIE KOMPUTERY, sam sie o tym przekonalem - jest tak zabezpieczone, dostałem ssa od pewnego użytkownika tego forum o autoclickerze za którego chce 150k , ssa wyglada tak

ih7906.png

Miał ktoś do czynienia z tym? Jest to pewne?

Opublikowano

No jasne że tak. Kiedyś kontaktowałem się z tym użytkownikiem. Polega to na tym :

Musisz mieć Windows 7, musisz ustawić wszystko to co jest na pulpicie według reguły (myszka w odpowiednim pixelu, wielkość okien itp) i ten program działa na takiej zasadzie iż, porusza się po Pixelach na naszym monitorze. Jest to wszystko zapisane w tym programie co na jaki pixel ma robić. Ot coś takiego

Opublikowano

Niby to co napisałeś jest prawdą ale, jest jeden trainer udostępniony na forum, freezowanie kontraktów - poradnik również wystawiony na forum, co do autoclickera, dostałem jednego od kamcio, oczywiscie tylko na 1 kompa działającego kupionego za 100pln i tak dla wszystkich NIE DA SIE OBEJŚĆ BY DZIAŁAŁO NA WSZYSTKIE KOMPUTERY, sam sie o tym przekonalem - jest tak zabezpieczone, dostałem ssa od pewnego użytkownika tego forum o autoclickerze za którego chce 150k , ssa wyglada tak

ih7906.png

Miał ktoś do czynienia z tym? Jest to pewne?

Nie kupuj tego ;)

Lepiej samemu zrobić.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ja potrafię coś tam sklepać w programie, lecz nie mam pojęcia jak zrobić aby program sam się domyśłił po której stronie dodać gola.

Opublikowano

Niby jest ustawione tak, że jeśli masz w trainerze ustawione ze dodaje 5 goli dla gości, to wchodzi tylko do meczów jako gość, jesli wejdzie jako gospodarz to wychodzi od razu z meczu i szuka nastepnego, taka dostalem informacje od sprzedajacego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...