Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Udyr zrobi większy damage

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki skill maksujecie aby udyr miał większy damage q czy r 

bo widziałem buildy albo maxowało się q a r dopiero 3 punkty pod koniec albo na odwrót

Opublikowano

Tiger jest do typowo attack speed , crit - Solo top (jak dla mnie)

a Fenixowi trzeba itemy tankowate, i tak robi duży dmg (jungle)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Bierzesz Q , ignite na topa i na 1 lvl masz first blood 3 aa + ignite chyba , że

ktoś nie dobija creepów przez pierwsze 4 minuty to inna sprawa .

Do jungli polecam erke maxować fajnie się dobija fale minonów.

Opublikowano

Flara i q według mnie to kosa. Miliony mieszanego dmg, ADC pada na 2sec AA. Feniks to typowy skill do czyszczenia jungli, który w gangach robi duzy dmg. Różnica miedzi r i q jest taka ze q robi więcej obrażeń w długim czasie a r mniej w krótkim. Z q składany np botrka flare i reszta tanky, AS dodatkowo daje nam większy sustain. W late udyr pod r robi tylko oza tanka z CC, a pod q jest rankiem z CC i jeszcze stanowi zagrożenie dla apc, lub adc

Opublikowano

Nie można określić, który z nich bije więcej, bo to zależy też od itemków. Udyr na topie już nie jest bardzo opłacalny, lepiej grać nim w junglii pod Feniksa i feral flare (jak chcesz to wejdź w poradnik z sygnatury).

fb.com/myrodj

Opublikowano

ja zawsze biorę z „e ”a potem z „q” ale gdy przeciwników jest więcej to zamiast „q” to używam „r” xD . Ale uważam ze „q” ma więcej DMG na jedną osobe.

Opublikowano

Jeśli potrzeba magic dmg, to zdecydowanie R. Szybciej campy w jungli czyścisz.

Opublikowano

w jungli zdecydowanie r, przyzwoity dmg, aoe, bieresz 2 pkt w tigera do 3 lvl'a, potem feniks, szybko czyscisz bo masz wczesny as

udyr pod q to all-in, wbija, zabija, ginie

r zadaje przyzwoity dmg, jest bardziej przydatny dla teamu, q szybko pada

Opublikowano

Ja osobiscie preferuje Tigera Udyra ( Q ) Bo na pewno zada to wiecej Dmg niz Phoenix ( R ) Poniewaz Q Ma przeliczniki AD a R ma przeliczniki AP. W obecnej mecie Q + Flara na prawde kosi, zwlaszcza , ze teraz w 50% grach jest CounterJungle, oraz Jungler powinien byc w stanie zabic Enemy Lanera.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Feniks zadaje magic dmg więc skaluje się dobrze z flarą (magic dmg) ale to zależy co preferujesz i jaki enemy jest.

Feniks insta dmg a Tiger bije jeszcze więcej dmg ale per sec czyli typ ma szanse przeżyć bo to działa jak trutka Teemo można powiedzieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...