Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

serwer

ECLC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie wolisz, na Eune masz więcej polaków, a na EUW rzadko spotkasz jakiegoś polaka. :P

Na niższych lvlach jest większy poziom bo gracze z EUNE robią smurfy.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Raczej czesto bedziesz spotykal polakow bo pelno sie tam mocarzy z brazu 5 przenioslo ktorzy zawsze maja 0/10 a obwiniaja team za przegrana

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

taki sam..

Ja na EUNE mam ping ok 40-50 na EUW 100 nie wiem czemu może to tylko u mnie nie będę się w to zagłębiał i tak polecam EUNE ;]

Opublikowano

Tu i tu jest pełno ludzi, ale Polaków od groma ... A co za tym idzie to pełno dzieci, "noobów", itp. Ale graj, gdzie chcesz, w sumie to bez różnicy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja na EUNE mam ping ok 40-50 na EUW 100 nie wiem czemu może to tylko u mnie nie będę się w to zagłębiał i tak polecam EUNE ;]

ja na EUNE mam 38 - 40 a na EUW 38-40

Opublikowano

ja na EUNE mam 38 - 40 a na EUW 38-40

Akurat ping na serwerach to jest znikoma różnica, wszystko zależne jest od przesyłu danych, nie od położenia serwera. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ale mi głównie chodzi o afkerow i trolli. Na polnocy mam konto gold V i trochę mnie denerwują afkerzy itp.

Opublikowano

Grałem dlugi czas na EUNE, po jakims czasie przerzucilem sie na EUW i zdecydowanie lepiej sie gra, bynajmniej wedlug mnie jest mniej trolli jak i troche wyzszy poziom. 

Bo wiadome, ze zawsze znajdzie sie ktos, kto bedzie feedowac, bo malo kto rozumie 'play defensive' .

A afka spotkasz 1/20 gier.

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...