Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pytanie czy dużo mi to pomoże grając np Fiora na Evadeee + rebrn + zoom hack + activator  Od tgo jak bym grał sam bez skryptów.

Opublikowano

A co do Activatora to jak będę miał : Hydra > Ostrze zniszczonego Króla > Widmowe Ostrze Youmuu  To activator będzie to wszystko za mnie używał w odpowiedniej chwili i na champie którego będę chciał ?

Opublikowano

hans a więc tak>

Ja właśnie mainuje fiore.

Wystarczy ci evadee + autocombo. Na topie masz wygrane 8/10 gier spokojnie jak się nauczysz brać gościa na dwie akcje ;)

Do tego jest bardzo dobre to, że autocombo używa najpierw raz Q a potem nawala kogoś i jak ktoś ucieka to go dobija z tego q (pomogło mi chyba z 72 razy) i tak samo jak jest ostatnia setna sekundy do drugiego użycia Q to też używa, albo gdy już można zabić kogoś to używa. Ogólnie to ja sam nic nie robie. Po prostu mi nawala kogoś, używa itemów + counteruje z W więc zajebiscie :) Tylko ulta nie używa samo wtedy kiedy chce ale o tym zawsze sam pomyśle :) (ult się używa gdy ktoś ucieka lub gdy tracisz ostro hp a kogoś zabijesz z ulta)

Opublikowano

free ;) I jest ich z 5 chyba ;p ja tylko free jestem a każdego topa wygrywam ;) Czasem jak ciężko w early to dwa ganki i już mam gościa w garści później :)

Opublikowano

Dlaczego Tylko evadeee+ autocombo
Przecież połączyć to z Rebornem activatorem Timety Tower Range i zoom hack to jeszcze bardziej op jesteś. Nie jest tak ?
2.Co dokładnie robi te aurocombo
3.Jaka dywizja jesteś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...