Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona internetowa

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zrobić stronę internetową do pewnej gry na której będą zamieszczone najważniejsze informacje ale tylko dla mojego klanu. Po prostu nowi ludzie nie muszą nic szukać odpadają nasza stronę i wszystko mają. Gdzie mogę ją zrobić? Musi być całkowicie darmowa. Będą lajki.

Opublikowano

Ale o co dokładnie chodzi? Chcesz zrobić stronę PRYWATNĄ, z dostępem tylko dla znajomych? - załóż hasło, które tylko wy będziecie znać.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jeśli chodzi o klanówkę to polecam skrypt (nie pamiętam nazwy) z cba.pl, lub forum, nawet na darmowym hostingu for internetowych.

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Najpierw, to się naucz HTML i CSS, potem PHP i zrobisz własną taką stronę kompletnie za darmo ;). Albo możesz jeszcze zrobić forum ;) (MyBB / PhPBB).

-Serwer WWW polecam ci darmowy na hostinger.pl, 2GB, 100GB miesięcznego transferu oraz gotowe silniki do instalacji (Forum jakieś, WordPress itp..).

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

dla mnie to zawsze była ciemna magia. Cały HTML moim zdaniem jest dość trudny, trzeba troche nad tym posiedziec, ale efekty są i satysfakcja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...