Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrajmy w Team Fortress 2-odc;1

reenu253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałem pochwalić się moim pierwszym filmikiem na yt który kręciłem z kolegą flowpietraz.

Chciał bym abyście obejrzeli zalajkowali komentowali i mam nadzieje subskrybowali :X.

Proszę o wsparcie. 

Oto link - 

https://www.youtube.com/watch?v=tO_oR3IIM5o

Na moim kanale znajdzie się dużo innych ciekawych gier typu resident evil 4 ,Counter Global Offensive Turnieje Duo, i inne gry.

Liczne na was .

Opublikowano

Strasznie gimbusiarskie jakoś nie fajnie się czułem oglądając to. Popraw skilla potem nagrywaj usuń paski czarne po bokach. Zagrajmerów jest sporo i wątpię, że się wybijesz, ale powodzenia.

Opublikowano

Tylko u niego możecie zobaczyć 4:3 w 720p. (powiedz, kto dziś nagrywa w 4:3?)

Stun=ogłuszenie a nie 'staszenie'

Co do tych itemów z achie, na to jest plugin który wykorzystuje pewną dziurę w "systemie" osiągnięć.

Zaraz pewnie mnie masa ludzi zjedzie jak powiem, że poziom umiejętności jaki reprezentujesz w grze jest dość zerowy bo ja jestem ligowcem więc dla mnie takie coś nie robi żadnego wrażenia i wiem, że nawet byś mnie nie trafił.

Ogólnie swoją "konstruktywną" krytykę zakończę na tym, że spodobało mi się to, że dużo mówiliście (nie koniecznie z sensem ale tak) co jednak dobrze świadczy o osobach nagrywających. Niestety muszę Was też rozczarować, ponieważ ta seria... nie ma przyszłości- to jest jakby nagrywać lets play'e z CSa bo tu działa ta sama zasada. Poszukajcie na YT na osobę zwaną Shibby albo STAR_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...