Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Autohotkey - skrypt

pporc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie a za razem prośbę. Czy ktoś kto zna sie na skryptowaniu mógłby napisać dla mnie skrypt w AutoHotkey`u ? Polega on na tym , aby trzymajac LPM machac automatycznie mieczem dopoki nie puszcze przycisku. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

podpinam sie mam nawet napisany kod takiego skryptu niestety nie do konca wiem jak go uzyc ;c

Never trust a computer you can't throw out a window.

Opublikowano

@pporc z tego co wiem istnieje coś takiego jak macro mod.W nim da się napisać skrypt który jest w necie.I tam ustawiasz przycisk którym włączasz i wyłączasz automatyczne uderzanie może podeśle ci potem na pw :)

Opublikowano

Mam taki skrypt lecz za darmo nie oddam :P powiem ci tyle że jest to 9 linijek krótkiego kodu :) 
Działa na każdym serwerze . 

Opis Macro:

Jeśli przytrzymuję w minecraft lewy przycisk myszy w powietrzu , zwykle klika mi raz , macro robi to tak że klika szybciej i nie trzeba ciąge klikać lewym tylko można go trzymać.

Jeśli jakieś propozycje - PW

Opublikowano

Mam taki skrypt lecz za darmo nie oddam :P powiem ci tyle że jest to 9 linijek krótkiego kodu :) 

Działa na każdym serwerze . 

Opis Macro:

Jeśli przytrzymuję w minecraft lewy przycisk myszy w powietrzu , zwykle klika mi raz , macro robi to tak że klika szybciej i nie trzeba ciąge klikać lewym tylko można go trzymać.

Jeśli jakieś propozycje - PW

Nie posiadasz praw do skryptu/pluginu nie morzesz go sprzedac 

76561198081948961.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...