Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

twitch co i jak?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Nabrałem ochoty na zagranie Twitchem, grałem nim tylko raz i to kiedyś, więc mam kilka pytań.

Jest w mecie?

Najlepiej mu idzie w early/mid/late?

Co składać?

Da radę na jungle, czy lepiej zostawić go na bocie?

Co on kontruje, a co go?

Opublikowano

1. Twitchem mozesz grac bota / jungle / topa chociaz na jungli to dopiero jak juz go ogarniesz lepiej.

2. Najlepiej mu idzie w mid / late game ( chociaz w early z true dmg też moze sporo zrobic )

3. Jest w mecie

4. Osobiscie polecam borka jako core item potem pd / ie lub ie / pd jak kto woli reszta zalezy od przebiegu gry / teamu jednak skupiaj sie na as. Warto takze zbudowac ten item co daje 70% as i rozpryskowe ataki ( zapomnialem nazwy ), swietnie komponuje sie a ulti

5. Jesli chodzi o sposob gry to w early starasz sie farmic, w mid game bawic w assasyna czyli zabijac papiery z wrogiego teamu z zaskoczenia ( kiedy farmia solo na linii itp ), natomiast w late game kiedy masz juz tylko tf'y czekasz z dala na start, odpalasz q, stajesz tak zeby trafic jak najwiecej osob z ulti i napierda** ^^

6. Kontruje go wszystko z wiekszym zasiegiem niz on na bocie. Na topie postacie z doskokiem typu jax, xin, wu, lee. Natomiast w tf'ach kontruje go wszyscy assasini ktorzy zdejma cie szybciej niz zdarzysz zauwazyc..

Mam nadzieje ze po krotce ci przyblizylem gre :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...