Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawne czasy..

daimao.

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chciałbyś taki serwer?

• Tak. brakuje tego klimatu.
    • Tak, za Belenusa!
    • Nie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. 

Zacznę jak prawie każdy w takiej dyskusji.
Nie piszę tego tematu bo mi się chce, nawet mi się nie chciało, ale to co się dzieje z tymi 'serwerami' to apogeum.. 
Każdy dobrze wie, że założenie prywatnego serwera Metin2 nie jest jakimś specjalnym wyczynem...
Powstają teraz co nowe serwery, przepełnione nowościami i ładnymi prezentacjami, ale co z tego? 
Właśnie to, że założenie takiego serwera nie jest problem i przez ten 'nie problem' serwerysą zakładane przez bandę, nie dzieci,
 ale przez bandę niedoświadczonych pseudo 'techników', którzy wiedzą tylko tyle ile wyciągnęli z filmików
na YouTube pod głównym hasłem 'Jak zrobić swój prywatny serwer...' 
Coraz więcej serwerów jest przepełniona WIELKĄ kupą nowości, której 'zadaniem' jest przyciągniecie
jak największej ilości graczy, w rzeczywistości jest inaczej. Każdy powód zna(hajs).

Główny wątek tematu: 
Z pewną grupą ludzi wpadliśmy na pomysł, aby odtworzyć dawną, chociażby małą część świetności pmt2. 
Mamy zamiar stworzyć serwer bazując na wiedzy pobranej z dawnych serwerów, które były przepełniane przez graczy. 
Takimi serwerami były(nawet i są) EliteMt2 czy też Belenus, niestety zapomniany przez większość. Ten kto pamięta Belenusa, ten wie jaki ten serwer był znakomity. 
Teraz pytanie do was.
Co wy na to, aby stworzyć serwer bazując na tych serwerach i spróbować zrobić coś równie dobrego jak Belenus czy EliteMT2? 

Opublikowano

Wstrzymajcie sie do wakacji, otworzymy takiego klasyka jakiego świat nie widział.  Nie bedzie ani nowe, ani bardzo stare, bedzie to taka kompletna mieszanka z całkowicie nową fabułą itd, stay tuned, widze ze sporo osob chce taki

Opublikowano

Belenus hit całego private metin2

Jestem za odtworzeniem starych dobrych czasów gdy gra w metin2 miała jeszcze jakiś sens

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Belenus hit całego private metin2

Jestem za odtworzeniem starych dobrych czasów gdy gra w metin2 miała jeszcze jakiś sens

Gra w metina miała sens, jak mozna ją było odkrywać od nowa a teraz kazdy wie co i jak i to jest bez sensu dlatego czas to zmienic.

Opublikowano

Wstrzymajcie sie do wakacji, otworzymy takiego klasyka jakiego świat nie widział.  Nie bedzie ani nowe, ani bardzo stare, bedzie to taka kompletna mieszanka z całkowicie nową fabułą itd, stay tuned, widze ze sporo osob chce taki

Przepraszam, ale w głównej mierze chodzi mi o te serwery jakie właśnie tworzysz Ty z resztą grupki uważającej, że zna się na co robi..

Jesteś osobą, która umie zrobić serwer, ale tak jak pisałem wyżej, nie potraficie utrzymać tam graczy, a Ty jesteś właśnie taką osobą. 

Nie udałoby Ci się zrobić takiego serwera ponieważ nie wiedziałbyś jak to zrobić. 

Nie chcę cię obrazić.. 

Opublikowano

Przepraszam, ale w głównej mierze chodzi mi o te serwery jakie właśnie tworzysz Ty i reszta grupką uważająca, że się zna na czymś. 

Jesteś osobą, która umie zrobić serwer, ale tak jak pisałem wyżej, nie potraficie utrzymać tam graczy, a Ty jesteś właśnie taką osobą. 

Nie udałoby Ci się zrobić takiego serwera ponieważ nie wiedziałbyś jak to zrobić. 

Nie chcę cię obrazić.. 

Ja swojego serwera jeszcze nie wypusciłem, miałem robić to w wakacje i zrobie, to sobie opinie przestawisz o 180 stopni.

Poza tym nie patrz na Aslana, bo to nie byl moj serwer ani zaden inny, to ze robiłem forum/grafike nie znaczy, ze mam odpowiadać i być kojarzony z błędami administracji

Opublikowano

Gra w metina miała sens, jak mozna ją było odkrywać od nowa a teraz kazdy wie co i jak i to jest bez sensu dlatego czas to zmienic.

Też racja ale normy metin2 muszą być utrzymane inaczej nie będzie to do niczego podobne // Bardziej chodzi o klimat

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Też racja ale normy metin2 muszą być utrzymane inaczej nie będzie to do niczego podobne // Bardziej chodzi o klimat

Klimatu nie ma od 2k11, wiec o co Ci dokladnie chodzi?

Coraz bardziej wszystko odbiega od fabuły gry... jakieś kurwa pandy na dalekim wschodzie no prosze Was...

Opublikowano

Ja swojego serwera jeszcze nie wypusciłem, miałem robić to w wakacje i zrobie, to sobie opinie przestawisz o 180 stopni.

Poza tym nie patrz na Aslana, bo to nie byl moj serwer ani zaden inny, to ze robiłem forum/grafike nie znaczy, ze mam odpowiadać i być kojarzony z błędami administracji

Skoro jest tak jak piszesz, to wystarczy czekać... 

Zobaczymy jak Ty sb poradzisz ;)

Grałem na KAŻDYM klasyku i wiem czego brak 'serwerom', które są teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...