Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu nie działa mi kamer mod?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie,czemu nie działa mi kamer mod? mam najnowszego moda i najnowszego clienta metka, moda zainstalowalem w folderze z metkiem i otwieram go i wyskakuje blad ze python27dll  is in use, no to usuwam  tego pytona, potem juz sie hackshield laduje i wyskakuje mi taki blad:start service error(error code =204) to jest od hack shielda, noi dalej nie wiem co z tym zrobic? prosze o pomoc 

Opublikowano

Po 1. W jakim metku to zainstalowałeś?

Po 2. Sprubój jeszcze raz zainstalować metka a potem kamer moda.

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

A jesteś pewny, że ten kamer mod nie jest na privy tylko PL? I z jakiej strony go pobierałeś?

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

zainstalowałem od nowa i nwm , ten sam blad nadal, o co chodzi? moze cos zle robie?  moze patchera czy jakis plik trzeba wlaczyc jakos wczesniej czy jak?

znaczy    no metek jest zaktualizowany,  na te kurczaki tez klikalem, no nie wiem, dlaczego mi tem kamer mod  na pla nie chce sie wgl wlaczyc i  taki blad wyskakuje jak pisalem tam  w poczatkowym poscie

czy ktos pomoze?

Opublikowano

a dokłladnie do jakiego folderu go wypakowałeś do takiego co jest tam gameforge itp ? jeśli tak to źle

Opublikowano

znaczy to jest w folderze  metina, tylko ten folder metina jest w folderze gameforge, to źle? to mam metka z tego folderu gameforge wziasc wyciagnac z  folderu gameforge  i wtedy zainstalowac kamermoda?

i w sumie to tez to gameforge bylo w tym folderze metka ta ikonka, to jak to mam zrobic zeby bylo dobrze?

Opublikowano

uruchamiałem i  tak samo nie działało

jak by ktoś miał skype to bym dał zrzut ekranu jak to instaluje i byście zobaczyli

Opublikowano

MrMiniu, jak bedziesz to napisz, ja ci na skype to pokaze, albo ktos inny jak  chce zobaczyc to pisac to  sie polaczymy

bo nadal ten sam blad wyskakuje, juz 3 raz pobralem i nie ogarniam, 

Opublikowano

jak może mieć  jak jest tyle botów na plu i zreszta sam widze jak ludzie jada na kamer modzie, uzywaja mobera z kamer moda  itp..., 

nie ma zadnych zabezpieczen... , tylko poprostu ja cos zle robie i mi nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...