Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się wylogować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, pobrałem Bol 4.2 aby sobie pośmigać (wcześniej kupiłem vipa) no i gdy to odpalam to odpala mi się od razu program bez wymaganego logowania, żebym mógł tego Vipa użyć...powiecie mi jak się wylogować? Gdy klikam logoff to po prostu się wyłącza BoL a gdy usunę Bol z %appdata% to bol się updatuje i dalej to samo. Jak zmienić użytkownika? P.S. Pobrałem Bol 4.2 a nie BolStudio z oficjalnej strony bo gdy pobieram BolStudio to jest napisane "failed to download", więc nie wiem co robić...Pomocy ;)

Opublikowano

pomocwinternecie.blogspot.com/p/bol-failed-to-download.html

pobierz to i masz zrobione. Tamtego możesz usunąć lub zostawić. Jak tam sobie chcesz.

Opublikowano

pomocwinternecie.blogspot.com/p/bol-failed-to-download.html

pobierz to i masz zrobione. Tamtego możesz usunąć lub zostawić. Jak tam sobie chcesz.

wyłącz bola a potem zmien haslo na forum bola. Potem odpal od nowa i bedziesz miał logowanie.

Usuń folder BoL z %appdata%, powinno cie wylogować.

Zrobiłem to wszystko i dalej mnie nie wylogowało...po prostu odpalam bola i jest zalogowany jako free user, a nie dawno kupiłem vipa więc chciałem pograć na skryptach vipowskich. Jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...