Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tiveria

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znacie pewnie Tiverie, prawda ? Nie to samo co Triadica, ale jest. Jeszcze jakiś czas temu było te 300 graczy i zacząłem grać z jakimś tam eq z dawnej gry, ale po 2 dniach zrezygnowałem, bo nie szło nic kupić ani sprzedać - mało ludzi. Dzisiaj wbiłem na stronę z ciekawości i co widzę ? Około 150 ludzi online. Na takim serwie nie ma już gry, zero handlu. Administracja ma pewnie na to wywalone, ale co jakby zresetowali wszystko i z dobrą reklamą otworzyli serwer od nowa ? Na serwerze na pewno krążą jeszcze itemy z Bs'a zrobione jak kiedyś jeszcze działał. Gralibyście na Tiverii od zera ? Serwer jest dobry, dopracowany, ale brak zainteresowania ze strony adminów. Wątpię w otworzenie Tiverii od nowa, ale co o tym sądzicie ? Sam bym chętnie zagrał dlatego zrobiłem taki temat 

Opublikowano

Administracja Tiverii nie weszła od kilku miesięcy na forum/serwer. Od ponad roku serwer upada, to już nie to samo co dawna Tiveria. Nie grałbym od zera, ponieważ jestem pewien, że po pewnym czasie znowu serwer znudziłby się adminom.

Opublikowano

Można powiedzieć ,że kwestia otwarcia s2 to temat starszy od Jezusa  :D My możemy chcieć a administracja ma nasze zdanie w poważaniu. Czy bym grał? Nie spałbym a expił xD . Jak przypomne sobie stare czasy i ludzi ,z którymi się grało to mrrr coś pięknego! Niestety te czasy nie wrócą a tiveria z miesiąca na miesiąc będzie upadała aż wkońcu serwer padnie na dobre bez komentarza ZADUFANEGO Suiego.

#rein

Opublikowano

Hmm, a jak myślicie, co zrobią jak na serwerze nikt już nie będzie grał? Mam jakiś ss z gry z 25 lutego, wtedy jak wbiłem to było około 280/300 graczy jeszcze, teraz jest około 130. Bardzo możliwe, że w końcu nikt nie będzie grał xD

Opublikowano

Hmm, a jak myślicie, co zrobią jak na serwerze nikt już nie będzie grał? Mam jakiś ss z gry z 25 lutego, wtedy jak wbiłem to było około 280/300 graczy jeszcze, teraz jest około 130. Bardzo możliwe, że w końcu nikt nie będzie grał xD

300 to malutko , to były czasy  ^_^

4TlgCrB.jpg?1?2515

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...