Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powazny problem z lolem

matteo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu zaczęło się rąbać. Mianowicie co grę, gdy wybieram sobie postać, zatwierdzam wszystko pięknie, normalnie znika okienko gdy ma się uruchomić ekran ładowania i się nie pojawia tylko wyskakuje : odnów połączenie, czasami normalnie się włączy ale w 95% jest tak, ze muszę z 10-15 razy nacisnąć odnów połączenie i się włączy ładowanie, a przez to zdarza się, że wejdę na 8 minutę co psuje mi każdą grę... Zastanawiam się co mam zrobić...

Opublikowano

mam tak bardzo często ale dołączam do gry kiedy mojemu kochanemu internetowi zachce się dobrze działać xD (dziś przez internet rozwaliłem klawisz w klawiaturze bo się wkurzyłem) więc stwierdzam ze to wina internetu zadzwoń do dostawcy internetu.

Opublikowano

masz tak co każdy patch? czy dopiero od najnowszego? zaaktualizuj IE , wylacz firewalla , wylacz antywirusy,przeczysc kompa ccleanerem,napraw kleinta klikajac zebatke w prawym gornym rogu w launcherze

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...