Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na Bana..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że robię sobie miesiąc przerwy to chciałbym zapytać o takie o to sprawy:

Jeżeli wczoraj i dziś używałem fb to czy po miesiącu gdy wejdę na konto i nie będę miał bana to czy mogę go dostać po np 2 miesiącach?

Czy jeżeli używam kamera (peleryn,wh,as) to czy po logach gm może sprawdzić ze tego używałem?

Opublikowano

Witam, jako że robię sobie miesiąc przerwy to chciałbym zapytać o takie o to sprawy:

Jeżeli wczoraj i dziś używałem fb to czy po miesiącu gdy wejdę na konto i nie będę miał bana to czy mogę go dostać po np 2 miesiącach?

Czy jeżeli używam kamera (peleryn,wh,as) to czy po logach gm może sprawdzić ze tego używałem?

Watpie by chcialo im sie sprawdzac logi po takim czasie. Ale tak, jesli logi im sie nie beda zgadzac to mozesz dostac bana i za pol roku ( pech chcial ale po polowie roku dostales bana )

Oczywiscie, ze uzywanie sh i wh latwo wykryc, dlatego, ze twoja szybkosc ataku i szybkosc biegania przekracza wartosc serverowa. Np na servie jest max 200 speeda a ty bedziesz latal na 300.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jeśli cokolwiek wykryło by to powinien pojawić ci się log a w nim coś z shieldhack czy jakoś tak ;d.
Ja tak akurat miałem w moim przypadku no i na drugi dzień banik :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Watpie by chcialo im sie sprawdzac logi po takim czasie. Ale tak, jesli logi im sie nie beda zgadzac to mozesz dostac bana i za pol roku ( pech chcial ale po polowie roku dostales bana )

Oczywiscie, ze uzywanie sh i wh latwo wykryc, dlatego, ze twoja szybkosc ataku i szybkosc biegania przekracza wartosc serverowa. Np na servie jest max 200 speeda a ty bedziesz latal na 300.

Czyli lepiej na luzaku expic nową postać do 30 a tą dalej łowić na fb. :p

A jeżeli ustawiam na sh 150 to wykrywają? Mi chodzi bardziej o to czy jeżeli używam mober hacka i tego co bije potworki Bez machabia mieczem to czy to się zapisuję w logach, i czy przechodzenie przez ściany (wh) jest wykrywalny w logach.? xD

Opublikowano

Czyli lepiej na luzaku expic nową postać do 30 a tą dalej łowić na fb. :P

A jeżeli ustawiam na sh 150 to wykrywają? Mi chodzi bardziej o to czy jeżeli używam mober hacka i tego co bije potworki Bez machabia mieczem to czy to się zapisuję w logach, i czy przechodzenie przez ściany (wh) jest wykrywalny w logach.? xD

Ustawiasz predkosc biegania i predkosc ataku taka jak po uzyciu najlepszych rosek speeda. Nigdy nie wpisuj max speeda jesli na servie jest te 200 to max 180-190 dlatego, ze nie bedziesz mial eq full szybkosc ataku czy tam biegania.

Najlepiej powiekszc speeda tylko o ta wartosc co daja fioletowe i zielone potki

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Opiszę mi to ktoś dokładniej? Chodzi mi o przechodzenie przez ściany, mobber hacka i ten przycisk obok exp bota?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...