Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Zarobek" na TBD.!

alapala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że mam miesiąc przerwy od pla, opiszę wam 3 najlepsze sposoby zarobku dla leniwców!

Pierwszy sposób "na hakiera"

1.Ściągamy kamermoda na pl-a

2.Expimy postać do 30 lv-a (na kamerze to jakieś 8h expa od zera)

3.Ustawiamy fb i lowimy

Drugi sposób: "Na stronkę"

1.Robimy własną stronę na darmowym hostingu "strona niby twojego serwa"

2.W rejestracji dodajesz pkt "hasło do konta email"

3.Szukasz jakiegoś idioty i oferujesz mu gm-a na "swoim serwie" i karzesz mu się zarejestrować i po rejestracji pobrać "serwer"

4.Po tym jak się zarejestruje sprawdzasz dane które podał i zabierasz eq " jak podał maila to konta.

Sposób trzeci : "Na zlodziejaszka"

1.Expisz postać do 30lv

2.chodzisz po m1 i szukasz ofiary z bronią na 30lv +0-7/8

3.Piszesz że masz bodzie i zmianki ze szkaty i że możesz mu zmiksować ulepszyć coś (np.fms)

4.Oferujesz 100% uczciwości, po czym gdy ofiara da nam itemek ignorujemy go i wmawiamy że nic nam nie dal.

PORADNIK By alapala

Zakaz kopiowania gimby! 8===>0__

Opublikowano

4.Po tym jak się zarejestruje sprawdzasz dane które podał i zabierasz eq " jak podał maila to konta.

Następnie, jeśli jest on choć troszkę ogarnięty, dostajesz grzywnę za włamanie na pocztę.

Opublikowano

Ojojoj.. Taki mega to ten poradnik nie jest ale..

Może komuś się przyda {+}

Opublikowano

Następnie, jeśli jest on choć troszkę ogarnięty, dostajesz grzywnę za włamanie na pocztę.

Znam osobe co dostala 3 lata w zawieszeniu na rok, wiec nie polecam

Opublikowano

Dziś wykonałem sposób pierwszy.

Do 30lv expiłem 5 godzin, dropłem 8kawałków klejnotów, ponad 800k z dropu i żółcie niedźwiedzia itp.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Oczywiście ja podałem tylko propozycje z których korzysta mój kolega z rl. Nikogo nie zmuszam i każdy robi wszystko na własną odpowiedzialność, ja nie ponoszę za to odpowiedzialności.!! :D

Opublikowano

Nie dam łapki,ponieważ początkowo zarabianie na kazdym serwerze PL wygląda tak samo więc mogę uznać ,że odgrzałeś starego kotleta.

Opublikowano

Nie dam łapki,ponieważ początkowo zarabianie na kazdym serwerze PL wygląda tak samo więc mogę uznać ,że odgrzałeś starego kotleta.

Rozumiem cię , ale ja ten "poradnik" zrobiłem z nudów a nie dla łapek także.. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...