Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś z was wie dokładnie jak działa system banowania ?

ja mam pare pytanek ?

• jak działa opcja GM Detect

• Ocb jak mi na ekranie wyskakuje taki napiss "Anccument" czy jakos tak

•Jak mi ktoś zrobi screena to gdzie go wysyła ?

Z góry dzieki za odpowiedzi

Cheats are like heroine

z początku bawią i cziesza

pózniej nie mozesz bez nich wytrzymac

ostatecznie nie mozesz przestac

a konsekfencje ich urzywania nie sa zbyt ciekawe

Miszcz Ortogravi

Opublikowano

Może ktoś z was wie dokładnie jak działa system banowania ?

ja mam pare pytanek ?

• jak działa opcja GM Detect

• Ocb jak mi na ekranie wyskakuje taki napiss "Anccument" czy jakos tak

•Jak mi ktoś zrobi screena to gdzie go wysyła ?

Z góry dzieki za odpowiedzi

GM Detect - może działać na pare sposobów. Najczęściej gdy GM pokazuje się na ekranie Twoja postac automatycznie teleportuje się na kordy 0:0 i all haxy są wyłączane.

Jeśli widzisz pasek z napisem Announcement tzn że masz aktywną opcje teleportowania sie na minimapie (czyli jesteś niby GMem).

Co do ssa to albo zakłada nowy temat na forum GameHi i tam wkleja ssa z Tobą albo wysyła go do supportu.

Opublikowano

Pamiętaj że bany są "rozdawane" nie w 24h [tylko jeśli przyłapie Cię prawdziwy GM], ale 72-96h. Często inni hackerzy robią ss-y, a normalnie playerzy często wyposażeni są w Frapsa. Obecnie moim zdaniem opłaca się "hakować" tylko w dg oraz na df w party [tam ciężko dojrzeć kto co i jak, oczywiście wyłączamy atak dalekiego zasięgu].

Opublikowano

Jest Specjalny hack od tego ^^. Jeżeli chcecie mogę upnąć :) Wtedy nie łapie się dc w dg, tylko wystarczy sam skillhack i no dc in dg vac ^^. Całego swojego trainera Wam chyba zapostuję, tylko póki co zbijam na nim DIL-e ;p [sellam 1mln dil za sztuke xD]

Opublikowano

Jest Specjalny hack od tego ^^. Jeżeli chcecie mogę upnąć :) Wtedy nie łapie się dc w dg, tylko wystarczy sam skillhack i no dc in dg vac ^^. Całego swojego trainera Wam chyba zapostuję, tylko póki co zbijam na nim DIL-e ;p [sellam 1mln dil za sztuke xD]

Tkzw no dc dungeon vac to mit. Wystarczy vac ktory jest w moim trainerze ale jesli checie moge dodac i ten zeby kazdy sie przekonal ze to nic nie zmienia. Po prostu trzeba wiedziec co i jak zeby robic spokojne runy w dunie ^^. Smieszne rzeczy zarabianie na trainerze ehh no tak ja wam za free daje to tego nie doceniacie...

Opublikowano

Rydzyk tylko ja kupiłem jeszcze zanim Ty wystawiłeś swojego ^^. Jest on również bardziej rozbudowany, u Ciebie nie widzę chociażby melee range attack hack, mam wbudowany skill spammer, fishbota i lvl hack z levelami 55-180 [gdyż przy dużym przeskoku lvlów robi się szybko dc]. Co do "Tkzw no dc dungeon vac to mit." - jeśli mit to po kiego wstawiałeś go do swojego trainera? A i "1 Backpack more" u Ciebie to chyba shop hack tak? Nazywaj hacki po imieniu i zrób dobrego helpa, ja uważam że wydane przeze mnie DIL-e się opłaciły, mam ciągłe aktualizacje etc^^

Opublikowano

Rydzyk tylko ja kupiłem jeszcze zanim Ty wystawiłeś swojego ^^. Jest on również bardziej rozbudowany, u Ciebie nie widzę chociażby melee range attack hack, mam wbudowany skill spammer, fishbota i lvl hack z levelami 55-180 [gdyż przy dużym przeskoku lvlów robi się szybko dc]. Co do "Tkzw no dc dungeon vac to mit." - jeśli mit to po kiego wstawiałeś go do swojego trainera? A i "1 Backpack more" u Ciebie to chyba shop hack tak? Nazywaj hacki po imieniu i zrób dobrego helpa, ja uważam że wydane przeze mnie DIL-e się opłaciły, mam ciągłe aktualizacje etc^^

Róznica miedzy nami jest taka, że ja robie coś sam i publikuje to za free. Range attack to banał. Haxy w moim trainerze bedę nazywał jak tylko chce... Co do tuta tj helpa nie mam czasu na zrobienie konkretnego video poradnika wraz z opisem all cheatów. Powód? Pracuję

Ps to był mój ostatni post na ten temat nie będę robił z forum gg.

Opublikowano

To tylko odpowiadając... Ty robisz coś za free, ja w tym czasie pracuje zarabiając. Ja robię inne rzeczy free dla ludzi, ale sam staram się doceniać cudzą pracę, nawet w formie dotacji [pisałem do Shinseta w sprawie zdotowania forum, niestety kazał odezwać się na gg a tam cisza :( ]. Pozdrawiam^^

Opublikowano

Ok dzieki za odpowiedz :)

#edit Sory niewyczytalo postow

Cheats are like heroine

z początku bawią i cziesza

pózniej nie mozesz bez nich wytrzymac

ostatecznie nie mozesz przestac

a konsekfencje ich urzywania nie sa zbyt ciekawe

Miszcz Ortogravi

Opublikowano

Morphi ... Jeżeli masz takiego trainera to dlaczego nie wstawisz go na forum?

Zaczynasz krytykować a sam nic nie robisz

16435562.jpg