Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Epicki ban. Błagam pomocy..

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje konto BlondeJoker. Możecie sprawdzić i powiedzieć mi za co i na ile ban? Mam napisane że perm, ale za zwykłą kur** to chyba nie możliwe co? a na stronce nie napisane nic, nie ogarnąłem tego reporta wcześniej niestety. Proszę pomóżcie mi to konto ma gold grade. Orthus perm tam jest!....

Za pomoc dam dużo więcej niż lajk.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bana dostałeś na perma i nie ma możliwości unbana. Bana dostałeś za poverleveling. Jest nagrane jak stoisz i cb zombi nie zaraza, lub to ty byłeś zombie...:/. Trzeba było grać normalnie, z nie poverlevelować.....

LINK do raporta : http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1303070-Unfair-Play-haron95

LINK do video:https://www.youtube.com/watch?v=HGCxxbpK1-I

LINK do spisu banów: http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1306481-04-05-2014&highlight=BlondeJoker

Coprawda raport jest na innego typka, lecz ty wyłapałeś bana :P

Opublikowano

Przecież tu nic nie ma lol... ani na video ani na skrinach. O co chodzi??? I jaki ja poza tym mam wpływ na to co sobie jakiś zombie robi? Jak będzie za kimś jakiś typek co go nie zna biegał i nic mu nie robił a ktoś to nagra to też bedzie ban?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chodzi o to że team był zombi ktory cb nie zarazał, a ty strzelałeś jeszcze w tego typka co strzelał do tego zombie..... Bana masz i już nic nie zrobisz ...

Opublikowano

Stałeś na tym filmiku koło zombi i strzelałeś w tego gracza który chciał zabić zombi

@up szybszy :P

Możesz napisać ticketa, że masz wadę wzroku i zamiast w zombi to strzelałeś w człowieka, a tak na serio to nie dostaniesz unbana :/

Opublikowano

Pomoże ktoś z ticketem?  Nie wierze co się dzieje. Strzelałem sobie do kumpla dla jajec zamiast do zombiaka i za takie coś ban...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Zaloguj się na stronce

2. Na samej górze masz "support"

3. Spośród gier wybierasz "combat arms"

4. Klikasz na lewo "wyślij zgłoszenie"

5. Wybierasz wsparcie po polsku

6. Uzupełniamy informacje

Kara (ban itp)

Nazwa użytkownika (login, nie nick)

Komunikat błędu - tu możesz napisać informację jaka wyskakuje przy banie

Polska

Nick

email

temat - Odwołanie od bana / Prośba o unban

Tekst wiadomości - pisz po polsku :)

Napisz, że nie miałeś amunicji i go nie widziałeś.

Pomoże ktoś z ticketem?  Nie wierze co się dzieje. Strzelałem sobie do kumpla dla jajec zamiast do zombiaka i za takie coś ban...

Nie strzelałeś do kumpla, tylko do nagrywającego, no chyba że kumpel Cię zraportował :)

Opublikowano

No rzeczywiście, to wina zombie, że nie zarażał, ale Ty w pewnym momencie się do niego odwróciłeś i nawet do niego nie strzelałeś, chodziłeś sobie beztrosko, może GM źle to zinterpretował.

Opublikowano

Właśnie to jest najlepsze, że ten cały haron to mój przyjaciel. NAWET Z NIM GADAŁEM... Wysłalem tego ticketa i dostałem numer zgłoszenia. Co z tym dalej robić? Sory że taki zielony ale pierwszy raz mam w ogóle taką sytuację..

@edit

dobra już to ogarnąłem, powiedzcie ile się czeka na odpowiedź mniej więcej? Z tego co słyszałem to długo..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właśnie to jest najlepsze, że ten cały haron to mój przyjaciel. NAWET Z NIM GADAŁEM... Wysłalem tego ticketa i dostałem numer zgłoszenia. Co z tym dalej robić? Sory że taki zielony ale pierwszy raz mam w ogóle taką sytuację..

Zapomniałem dodać, że po kliknięciu na dole "OK" potem na środku masz jeszcze zielony guzik, który musisz nacisnąć - tam jakoś pisze "czy na pewno chcesz wysłać ticket"

A jak już to kliknąłeś i wyświetlił Ci się ten numer, to teraz masz czekać na odpowiedź :)

Opublikowano

kiedy odpisują to juz zalezy od nich.... Gdy ja do nich pisałem w sprawie danych do konta to odpisywali do 3-4 dni :) Powodzenia z odzyskiwaniem konta :)

Opublikowano

Muszą oddać. Błędna interpretacja gma, bo w sumie całe to zajście i te dowody.. tam nic nie ma, zależy tylko jak się to interpretuje, ja wiem że jestem niewinny. Dobra to bd czekał na odpowiedź dzięki wszystkim ;] lv mogę oddać, ale niech mi chociaż orthusa zwrócą nawet z rangą T xD

btw. 500 postów :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Muszą oddać. Błędna interpretacja gma, bo w sumie całe to zajście i te dowody.. tam nic nie ma, zależy tylko jak się to interpretuje, ja wiem że jestem niewinny. Dobra to bd czekał na odpowiedź dzięki wszystkim ;] lv mogę oddać, ale niech mi chociaż orthusa zwrócą nawet z rangą T xD

btw. 500 postów :D

Nic nie zwrócą, po to dają bana na konto żeby cały jego majątek przepadał.

Co do unbana, jak to mówią: nadzieja umiera ostatnia:D

Opublikowano

Nic nie zwrócą, po to dają bana na konto żeby cały jego majątek przepadał.

Co do unbana, jak to mówią: nadzieja umiera ostatnia:D

Wiem, że nie zwrócą ;] Zamknijcie to już.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...