Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nordic > West

niveron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na nordicu jestem platyna 3 dostaje po 19/20 puk. odejmuje po 18/19. Jak sie przeniosę na Westa to bd w platynie IV czy niżej ? 

Opublikowano

Wpadasz do Plat V, zawsze do V, bo rito mówi, jeśli jesteś wysoko na nordicu, to na wescie(dla przykładu) też sobie dasz rade

Opublikowano

Spierdalaj jak najdalej z tego jebanego nordica, nawet jakbyś miał być w brązie po transferze ;d

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Na nordicu jestem platyna 3 dostaje po 19/20 puk. odejmuje po 18/19. Jak sie przeniosę na Westa to bd w platynie IV czy niżej ? 

Będziesz niżej. Kolega przeniósł się z diaxu V na westa i plat V był. Nadrobiliśmy, tego diaxa, ale mowie. Nie opłaca się.

dudeson.png

Opublikowano

Na westcie w dywizjach mniejszych niż diament nie ma różnicy :) Od diamentu widać znaczną poprawę, tylko pytanie. Czy stać Ciebie na ten diament?

Jak nie to nie warto wydawać hajsu na to. Przecierpieć i najwyżej potem się przenieść.

19/20 pkt za grę to nie tak dużo, w sumie, przeciętnie. Możesz się spodziewać P5/G1. lepiej wbij 1/2 dywizje wyżej i na 100% będziesz w platynce.

Opublikowano

Przenoś się opłaca się ja tam wole grać z Niemcami francusami hiszpanami itp niżeli mieć polaków czy słowiaków w teamie którzy flamią(najgorzej polacy wolałem z ruskimi grać niżeli z polakami)

Opublikowano

Przenoś się opłaca się ja tam wole grać z Niemcami francusami hiszpanami itp niżeli mieć polaków czy słowiaków w teamie którzy flamią(najgorzej polacy wolałem z ruskimi grać niżeli z polakami)

spierdalaj, nei jesteś patriotą szfabie! xD

@top. przenos sie bo brakuje jebanych ciot zeby wygrywac gry <3

Opublikowano

spierdalaj, nei jesteś patriotą szfabie! xD

@top. przenos sie bo brakuje jebanych ciot zeby wygrywac gry <3

To musisz przegrywać w cholere cioto :)

@topic

Spadniesz o chyba dywizję w dół o ile pamiętam

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...