Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOL?

sebasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba stracili prawa do grafiki itp. albo cos  w aktualizacji nie poszlo

BlackHawkGT

Mój Nick wszędzie i zawsze :p

Opublikowano

Niestety upomnieli się o prawa autorskie do postaci, i dobrze jeśli nie mieli owych praw.Swoją drogą już nie polecam tam grać większość polaków przeszła na pewnien serwer (mogę podać na PW ).

DR5ChPt.png

Opublikowano

Oni wcale nie mieli praw autorskich , rzneli ich na kase jak sie dało.A widac teraz pewnie zostali postraszeni i zmienili. Ja aktualnie odchodze z gry , nie bede gral w takie gowno.

Opublikowano

xTu jest prawdziwy serwer. ^^

Teraz jest pełno takich "prawdziwych serwerów" ^^.

Ważne żeby miał prawa autorskie (pewnie żaden ich nie ma ale można liczyć na fart że jakiś ma :/)

@Anty-warn: Upomnieli się o prawa autorskie :/.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Jest Naruto = super gra, zmienili wygląd postaci i imiona = gówno, nie gram. 
Myślenie na miarę 10 latka :) ale jak kto lubi, ja gram dalej. 

Jeśli ktoś zna to bym prosiło link do europejskiego Ultimate Ninja, słyszałem ze jest taki.

Opublikowano

Jest Naruto = super gra, zmienili wygląd postaci i imiona = gówno, nie gram. 

Myślenie na miarę 10 latka :) ale jak kto lubi, ja gram dalej. 

Jeśli ktoś zna to bym prosiło link do europejskiego Ultimate Ninja, słyszałem ze jest taki.

Osobiście grał bym gdyby te postacie były jakieś oryginalne/fajne a te które teraz są na serwerze games.la są ... chu*owe... nie są ani oryginalne (bo to tylko kalki oryginalnych postaci ) a ich design nie powala (śmiem powiedzieć że są robione na szybko) co do nazw to mi one nie przeszkadzają, tylko aktualne co najmniej mnie śmieszą Natsumuki Haruko?! bitch please.Lubię tą gre ale nie łudźmy się że gdyby nie tematyka ninja praktycznie nikt w tą gre by nie grał (takich gier jest pełno i ta akurat niczym się nie wyróżniała oprócz tematyki naruto).

Co do serwera-Napisz do mnie PW, to dam ci link (tutaj nie mogę podać gdyż nie można podawać linki do innych serwerów (niby reklama itp).

DR5ChPt.png

Opublikowano

@up co ty chrzanisz , nie mozesz tu podac linku do innego serwera gry....

@ co do kogos wyzej. grałem tylko z powodu tego iz gra byla o tematyce Naruto , teraz jest o tematyce kupy z kosmosu.

Zaluje tylko kilku wydanych stówek na gre.

Opublikowano

ja tak samo juz tam nie wchodze wiekszosc ludzi grala dla tego ze byly postacie naruto teraz to jak pan up napisal kupa z kosmosu no ale coz :P nic oprocz troszke czasu nic nie stracilem :D

Opublikowano

To jest ta europejska wersja o której ktoś wyżej pisał?

Tak to ona ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...