Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W ostatnim update globala wprowadzili ciekawą i pomocną funkcje minimalizowania Maple do okna i odwrotnie ;)

Podczas gry wystarczy nacisnąć ALT + ENTER i mamy już zminimalizowane/powiększone okno :P

Może i troche za mało na nowy temat, ale jak komuś się wali DXwnd to przydatne, a nawet wygodniejsze ;P

Część z was może jeszcze o tym nie wiedzieć, ja np. zobaczyłem tą opcje przez przypadek naciskając klawisze :D

Working on ownede trainer .57 - 80% (RC1, dopracowywuje)

Opublikowano

Funkcja przydatna nie powiem, lecz doprowadza mnie do szału, ponieważ alt mi się zacina i naciskając enter w celu rozmowy wiecznie minimalizuje Maple... >.<

Opublikowano

@up

To akurat może denerwować. W następnym update powinni dać nam wybór hotkeya do okienkowania maple ; )

Working on ownede trainer .57 - 80% (RC1, dopracowywuje)

Opublikowano

A ja zauważyłem, że to jest bardziej pamięciożerne. Na pewnej stronie masowo zapisywałem obrazki i się zaczynało trochę ciąć. (Maple był w oknie ale tam sobie w tle działało) Wziąłem na pełny ekran i zminimalizowłem ekran - Przestało się ciąć.